A Tipsport Liga kvalifikációs körében a DVTK Jegesmedvék a MAC Újbuda csapatával találkozik. A három győztes meccsig tartó párharc első két mérkőzését a Miskolci Jégcsarnokban rendezik, a harmadik találkozót pedig a Tüskecsarnokban. Amennyiben szükség lesz negyedik mérkőzésre, azt szintén Budapesten játszák a felek, a mindent eldöntő ötödik összecsapást pedig Miskolcon.

A nagy érdeklődésre való tekintettel szurkolóink ezúttal is szerveznek buszos utazást a budapesti találkozókra. A busz költségeinek fedezéséhez klubunk is hozzájárul, így a bérletes szurkolóink 1000, nem bérletes szurkolóink pedig 2000 forintért válthatják meg jegyüket az útra. A helyeket a jelentkezések sorrendjében töltik fel.

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet. A busz költségeit a pénteki és szombati hazai mérkőzés előtt, kapunyitástól a mérkőzés kezdetéig gyűjtik. Azok, akik nem tudják ekkor befizetni a költséget, kérjük, hogy ezt a jelentkezés során jelezzék. A buszon utazóktól a belépőjegy árát induláskor összegyűjtik, és a szervezők egyben vásárolják meg érkezéskor.