Beharangozó 2019. február 8., péntek

"Három összetevőre van szükség"

Zsinórban hat veretlenül megvívott találkozó - három győzelem és három döntetlen - után utazik Székesfehérvárra a DVTK labdarúgó csapata az OTP Bank Liga 20 fordulójában. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Fernando Fernández válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Három összetevőre van szükség"


OTP Bank Liga 20. forduló

2019. február 9., szombat
17.00 MOL Vidi FC - Diósgyőri VTK

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Rádió M-en, a Csillagpont Rádióban és az Európa Rádióban, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Nemzeti Sportban és Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fernando Fernández: - Nehéz mérkőzésre számítok, mert a magyar bajnokság egyik legjobb, és az egyik legerősebb keretével rendelkező csapata ellen játszunk. Első alkalommal lépünk majd pályára az új székesfehérvári stadionban, természetesen az a célunk, hogy megpróbáljuk megszerezni a három pontot. Amikor Magyarországon a Vidi és a Fradi ellen játszol, akkor három összetevőre van szükség a sikerhez, az első, hogy a kidolgozott helyzeteket értékesítsd, a második, hogy az ellenfélnek gyengébb napja legyen, a harmadik a szerencse. Ha a lehetőségeket nézzük, akkor a találkozó esélyese a Vidi, de mellettünk szól, hogy egy jó időszakunkban találkozunk velük, hiszen az elmúlt hat mérkőzésünkön minden alkalommal pontot vagy pontokat tudtunk szerezni. Számukra a bajnoki cím a cél, jelenleg nyolc pont a lemaradásuk a listavezető Ferencvárossal szemben, ezért a hibázásra már nincs több lehetőségük, míg a mi célunk továbbra is a bentmaradás kiharcolása, ezért véleményem szerint jó meccsre van kilátás.


Információk

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Székesfehérvárra utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.