A párosoknál semmi nem dőlt el, hiszen a hazaiak gyengébb párosát hamar elintézte 3-0-ra a Kővári Balázs - Fehér Orsolya duó, míg a Bari Csaba - Doros Szilárd egység 3-1-es vereséget szenvedett.

Az első körben két-két győzelem és vereség volt a mérleg - Kővári és Doros az ellenfél két éljátékosától kapott ki, míg Bari és Fehér Orsolya könnyedén húzta be a meccset a két hátsó ember ellen. Összesítésben: 3-3.

A második etapban hasonló volt a helyzet. Ekkor Doros Szilárd és Bari Csaba veresége után Kővári Balázs és Fehér Orsolya egalizált, így 5-5-nél még semmi nem dőlt el.

A harmadik kör döntött a közel azonos játékerőt képviselő együttesek között.

Bari Csaba nagy mérkőzésen 3:2 arányban diadalmaskodott a miskolci származású - korábbi MÉMTE nevelésű - Nagy Miklós ellen. Kővári Balázs és Doros Szilárd simán verte ellenfél, csupán Fehér Orsolya szenvedett vereséget 3:1 arányban Bohács Gábortól, így 8-6-os vezetéssel várta a DVTK a zárókört.

Fehér Orsolya közel állt a bravúrhoz, hogy legyőzze a hazaiak húzóemberét, de végül minimális 3-2-es vereséget szenvedett - a döntő szettben 9:11-re kapott ki - Nagy Miklós ellen. Kővári Balázs sem bírt Boháccsal, így a két utolsó meccs döntött. Itt nem volt kérdéses Bari Csaba fölényes győzelme a hazaiak ifjúsági játékosa ellen, de a végső siker Doros Szilárdon múlt. Nem egy idegnyugtató mérkőzésen 2-2 után a döntő szettben 11:5-ös győzelme jelentette az idegenbeli sikert.

NB I. Keleti-csoport 11. forduló

Szerva ASE II. - DVTK 8-10

Győztek
Bari Csaba 3
Fehér Orsolya 2
Kővári Balázs 2
Doros Szilárd 2

Értékelés 

Bari Csaba: - A párosokat most más összetételben játszottuk, Fehér Orsinak most Kővári Balázs volt a párja, akiknek az ellenfél gyengébb párosa nem jelentett gondot, de nekem Doros Szilárddal nem sikerült győznünk a Nagy-Bohács páros ellen. Az előzetes elképzelésünk az volt, hogy az ellenfél hátsó két játékosát legyőzzük és valamelyikőnknek Bohács vagy Nagy Miki ellen meccset, vagy meccseket kell behúzni. Ez most nekem sikerült, így újabb előttünk álló együttestől söpörhettük be a három pontot, így zárkózunk az előttünk állókhoz.