Beharangozó 2018. október 19., péntek

"Itthon mindig erősebbek vagyunk"

Az OTP Bank Liga 11. fordulójában az Újpest FC csapatát fogadja a DVTK szombaton délután. A találkozó előtt Fernando Fernandez válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Itthon mindig erősebbek vagyunk"

OTP Bank Liga 11. forduló

2018. október 20., szombat
17:00 Diósgyőri VTK - Újpest FC

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Csillagpont Rádióban, az Európa Rádióban és a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fernando Fernández: - Egy nagyon fontos mérkőzés vár ránk, mert el szeretnénk hagyni a kiesési zónát. Ehhez győzelmek kellenek, különösen hazai pályán, a saját közönségünk előtt kell erőteljesebb játékot mutatni. Kétszer szereplünk egymás után itthon, de nekünk most csak az Újpestre szabad koncentrálnunk. Mai ellenfelünk egy kiváló edző által felkészített, jó csapat, akik már öt éve együtt dolgoznak. Minden megvan bennük, ami a kiegyensúlyozott teljesítményhez szükséges: gyorsak, erősek, és a keretben több minőségi játékos is található. Biztosan nehéz mérkőzés vár ránk, de nekünk nagyobb szükségünk van a három pontra, ennek megfelelően kell kifutni a gyepre, és utána mindent megtenni a sikerért a 90 perc során.

Nebojša Vignjević: - Úgy gondolom, hogy a Diósgyőr sokkal jobb csapat annál, mint amit a tabellán elfoglalt helye mutat. Visszanéztem a mérkőzéseiket, mindegyik nagyon szoros volt, elveszítettek néhány csatát, de ennek ellenére veszélyesek tudnak lenni, főleg otthon, a szurkolótáborukkal a hátuk mögött. Véleményem szerint a csapatom jó formában van, remélem, hogy a fanatikusaink támogatásával egy jó hangulatú meccs keretei között fogunk játszani, és három ponttal térünk haza. Nem lesz egyszerű, de bízom benne, hogy a fiúk olyan szinten futballoznak majd, mint legutóbb tették.

Információk

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.