Beharangozó 2018. szeptember 28., péntek

"A kifogásoknak már nincs helye"

Az OTP Bank Liga 9. fordulójában a bajnoki címvédő MOL Vidi FC csapatát fogadja a DVTK a Diósgyőri Stadionban. A találkozó előtt Fernando Fernandez válaszolt az újságírók kérdéseire.

"A kifogásoknak már nincs helye"

OTP Bank Liga 9. forduló

2018. szeptember 30., vasárnap
18:00 Diósgyőri VTK - MOL Vidi FC

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Csillagpont Rádióban, az Európa Rádióban és a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fernando Fernandez: - Ez egy más mérkőzés lesz, mint ami a bennmaradásról döntött. Az a találkozó mindenkiben jó emlékeket ébreszt, hiszen azon a meccsen el tudtuk érni a célunkat, biztosítottuk, hogy az idei évben is az élvonalban tudjunk szerepelni. Egy jó és nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Vidi már 19 tétmeccset játszott le a szezonban, míg mi csak 9-et. Ellenfelünk ritmusban van, az új játékosokat már be tudták építeni. Nekünk mindössze egy győzelmünk van, ezért a kifogásoknak már nincs helye, a három pont megszerzése a cél.

Információk