Összefoglaló 2018. május 18., péntek

Hazai pályán kezd a DVTK a bronzéremért

Újra dupla mérkőzés lesz a Diósgyőri Stadionban, a DVTK női labdarúgó csapata 19:05-től játszik az ETO FC Győr ellen az egyik csapat két győzelméig tartó bronzcsatában. A találkozó előtt Fórizs Sándor vezetőedző és Jáhn Klaudia válaszolt az újságírók kérdéseire.

Hazai pályán kezd a DVTK a bronzéremért

- Győzelmet várok az első mérkőzésen! - mondta Fórizs Sándor, a DVTK női labdarúgó csapatának vezetőedzője - Nagyon remélem, hogy egy jó mérkőzést játszunk egy jó csapat ellen, és végül mi kerülünk ki győztesen a párharcból. Bízom benne, hogy átérzik a lányok, milyen megtiszteltetés egy ekkora stadionban, várhatóan nagy létszámú közönség előtt játszani, és ennek megfelelő lelkesedéssel és odaadással fognak pályára lépni. ma lép utoljára pályára Bukovszki Mónika, bízom benne, hogy a szurkolók emlékezetessé teszik a búcsút számára.

- Az biztos, hogy nehéz mérkőzés lesz, mert az ETO egy jó csapat jó játékosokkal - nyilatkozta Jáhn Klaudia, a DVTK játékosa. - Viszont mi is mindent meg fogunk tenni a győzelemért, hiszen nagyon sokat készültünk erre a meccsre. Szükségünk lesz a szurkolók támogatására, a segítségükkel sikerülhet megszerezni a harmadik helyet. 

A DVTK - Paks találkozóra szóló belépőjeggyel ingyenesen tekinthető meg a női bajnoki mérkőzés is.

JET-SOL Liga Női NB I. 3. helyért

A JET-SOL Liga Női NB I. harmadik helyért zajló csatája az egyik fél két győzelméig tart. Amennyiben egy mérkőzés döntetlenre végződik, hosszabbítás nélkül, egyből büntetőrúgásokkal döntik el a találkozót a csapatok. 

1. mérkőzés

2018. május 19., szombat (Helyszín: Miskolc, Diósgyőri Stadion)
19:05 DVTK - ETO FC Győr

2. mérkőzés

2018. május 23., szerda (Helyszín: Győr, ETO Park)
17:00 ETO FC Győr - DVTK

3. mérkőzés - amennyiben szükséges

2018. május 28., hétfő (Helyszín: Miskolc)
DVTK - ETO FC Győr