Beharangozó 2018. május 10., csütörtök

"Egy jó eredmény mindent megváltoztat"

Az OTP Bank Liga 30. fordulójában Debrecenben játszik a DVTK a DVSC ellen. A találkozó előtt Fernando Fernandez válaszolt az újságírók kérdéseire. Elmondta, hogy nincs idő a múlttal foglalkozni, ehelyett a DVSC elleni mérkőzésre kell koncentrálni, mert egy győzelem kulcsfontosságú a csapat jövője szempontjából.

"Egy jó eredmény mindent megváltoztat"

- Szükségünk van a DVSC elleni győzelemre, azért dolgozunk egész héten, hogy megszerezzük a jövőnk szempontjából kulcsfontosságú három pontot - kezdte Fernando Fernandez.

- Munkával és fejlődéssel tudunk előre lépni. Két hete dolgozom a csapattal, és tudom, a legutóbbi két mérkőzésen gólképtelenek maradtunk, de egész héten azon dolgoztunk, hogy megoldjuk ezt a problémát. Hinnünk kell a játékosokban! Nehéz volt a legutóbbi vereséget feldolgozni, mert senki nem számított erre az újjáépített stadion nyitómeccsén egy közvetlen rivális ellen. A foci ilyen, nagyon rosszul éreztük magunkat utána, de másnap is felkelt a nap, és újra elkezdtük a munkát, immár a DVSC elleni találkozóra koncentrálva. Nincs időnk a múlttal foglalkozni azon túl, hogy természetesen ki kell javítani a múltkor látott hibákat. Nagyon fontos, hogy minden rajtunk múlik, a saját kezünkben tartjuk a sorsunkat. Nemcsak jó játékosokra, hanem jó versenyzőkre van szükség ebben a helyzetben. 

- Kedden élőben láttam a DVSC - PAFC mérkőzést a Magyar Kupában, a legutóbbi hat bajnokijukat pedig felvételről, és ez alapján elmondhatom, hogy jó csapat vár ránk, amelyik minden csapatrészében rendelkezik tapasztalt, kiemelkedő képességű labdarúgókkal. Ráadásul Tabaković kitűnő formában játszik, több duplát is szerzett a közelmúltban. Sikerült megismerni őket, és egész héten azon dolgoztunk, hogyan tudjuk hatástalanítani őket, ezért szombaton élvezetes mérkőzésre számítok - zárta a DVTK vezetőedzője.

#VIDEO=https://youtu.be/IQH1xzJZzQU##

OTP Bank Liga 30. forduló

2018. május 12., szombat 
17:00 Denbreceni VSC - Diósgyőri VTK