Beharangozó 2018. április 9., hétfő

"A négy közé jutás a célunk"

A harmadik találkozón dől el az egyik fél két győzelméig tartó negyeddőntő a Női Kosárlabda NB I. A-csoportjában. Az Aluinvent DVTK kedden délután fél hattól kezd a mindent eldöntő találkozón Zalaegerszegen.

"A négy közé jutás a célunk"

Női Kosárlabda NB I. A-csoport rájátszás, elődöntő 3. mérkőzés

2018. április 10., kedd 
17.30 ZTE NKK - Aluinvent DVTK 

- Rendkívül fontos mérkőzés előtt állunk, mindkét csapat be akar jutni a legjobb négy csapat közé - nyilatkozta Štefan Svitek, az Aluinvent DVTK vezetőedzője. - Az előző meccsen ellenfelünk nagyon sok támadó lepattanót szedett, így több lehetőségük volt ‎második esélyből pontokat szerezni. Ezt mindenképpen el akarjuk kerülni. Kielemeztük a játékukat, látjuk, hol és hogyan érdemes támadni az ellenfél védekezését. Nagy örömünkre Zalaegerszegen is lesznek szurkolóink, akik plusz energiát adhatnak nekünk. 

- Kemény mérkőzésre számítok, mert nagyon erős a ZTE hazai pályája - mondta el Nagy Dóra, aki éppen Zalaegerszeg érintéséel tért haza a szezon előtt Miskolcra. - Mindent megteszünk azért, hogy győztesen kerüljünk ki ebből a párharcból, mert a legjobb négy csapat közé jutás a célunk. Szeretnénk a találkozó után a szurkolóinkkal közösen ünnepelni.

Helyszín

Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok
8900 Zalaegerszeg, Stadion utca 3.

Belépőjegy

A találkozó megtekintése ingyenes.

Női Kosárlabda NB I. A-csoport rájátszás

Negyeddöntő 1. mérkőzés

2018. április 4., szerda
17.30 ZTE NKK - Aluinvent DVTK 68-64

Negyeddöntő 2. mérkőzés

2018. április 7., szombat 
19:15 Aluinvent DVTK - ZTE NKK 61-48

Negyeddöntő 3. mérkőzés

2018. április 10., kedd 
17.30 ZTE NKK - Aluinvent DVTK