Beharangozó 2018. március 29., csütörtök

Az MTK vendége lesz a DVTK női csapata

A budapesti BVSC Stadionban lesz az MTK Hungária vendége szombaton délben a DVTK női labdarúgó csapata. A találkozó előtt Fórizs Sándor nyilatkozott.

Az MTK vendége lesz a DVTK női csapata


JET-SOL Liga Női NB I. 15. forduló

2018. március 31., szombat (Helyszín: Budapest, BVSC Stadion)
12:00 MTK Hungária FC - DVTK

Fórizs Sándor: - A csapat jó formában van, megjött a lányok önbizalma is. Az MTK ellen még sosem sikerült nyernünk, ezért most nagyon szeretnénk bebizonyítani, hogy jobb csapat vagyunk náluk. A tét nagy, eddig egyetlen csapat sem tudta véghezvinni, hogy újoncként bajnoki döntőt játsszon, mi ezt próbáljuk elérni. Csalódottak akkor sem lennénk, ha ez nem sikerülne, hiszen a legjobb négy közé jutással és a kupadöntővel már így is túlteljesítettük az előzetes terveinket. Ez a mérkőzés sok kérdésre választ ad majd.  

Mint arról korábban beszámoltunk, az alapszakasz küzdelmei végén az első négy helyezett csapat illetve a tabella második felében végzett gárdák külön kvartettbe kerültek. Az felső- és alsóházi csapatok egymással oda-visszavágós rendszerben játszanak még egy sorozatot, majd az első két helyezett játssza a bajnokság végén a bajnoki döntőt. A DVTK női labdarúgói a harmadik helyről, három pontra a második MTK Hungária FC mögött várják a folytatást.