Beharangozó 2018. március 21., szerda

"Egy éremmel már elégedettek lennénk"

Péntektől vasárnapig rendezik meg a női kosárlabda Magyar Kupa idei nyolcas döntőjét Sopronban. Az esemény előtt sajtótájékoztatót tartottunk, melyen Štefan Svitek és Alyssia Brewer válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Egy éremmel már elégedettek lennénk"

Az Aluinvent DVTK a PINKK ellen kezdi a nyolcas döntőt, majd továbbjutása esetén a PEAC - Sopron párharc győztesével találkozik az elődöntőben.


A Killik László női Magyar Kupa döntő programja

Negyeddöntő

2018. március 23., péntek

13:00 ZTE NKK - CMB CARGO UNI Győr
15:30 VBW CEKK Cegléd - Atomerőmű KSC Szekszárd 
18:00 PEAC-Pécs - Sopron Basket 
20:30 PINKK-Pécsi 424 - Aluinvent DVTK

Elődöntő

2018. március 24., szombat

15:30 PEAC/Sopron - PINKK/DVTK
18:00 ZTE/Győr - Cegléd/Szekszárd

2018. március 25., vasárnap

15:30 Bronzmeccs
18:00 Döntő (M4 Sport)

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Csillagpont Rádióban, az Európa Rádióban és a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a pénteki Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Štefan Svitek: - Nyerni akarunk pénteken. Nem csak azért, hogy továbbjussunk, hanem azért is, mert szeretnénk még két jó meccset játszani. Ez nagyon fontos nekünk. Alyysia Brewer és Raksányi Krisztina számára is szükséges, hogy minél több meccsük legyen, hiszen vissza kell rázódniuk a rájátszás előtt. A csapatok hasonló játékerőt képviselnek ma Magyarországon, ami örömteli, hiszen ez szolgálja a női kosárlabda érdekeit is. Nehéz megjósolni ki lesz a végső győztes, ezért egy éremmel már elégedettek lennénk.

Jegyinfó

Teljes árú: 1000 forint/nap
Kedvezményes: 500 forint/nap

Jegyek elővételben kaphatók online, a www.eventim.hu oldalon, illetve az EVENTIM partner irodáinál, Sopronban a Blaguss irodában (Színház utca 15.).

Kapunyitás minden nap az első mérkőzést megelőzően egy órával.

A helyszínen a vendégszektoroknál 2-2 beléptető és jegyárusító hely lesz kialakítva az Aréna két főbejáratain felül. Utóbbiaknál csak a helyi nézők válthatják meg jegyeiket.

A rendezvény hivatalos weboldala: nmk.kosarsport.hu