Összefoglaló 2017. november 12., vasárnap

Tállya - DVTK tartalék 1-3 (1-1)

Lipták Zoltán góljával szerzett vezetést a DVTK tartalék rögtön az első percben, majd a hazaiak egyenlítése után a hajrában a DVTK csapatkapitányának gólpasszát Makrai Gábor értékesítette, és a ráadásban ő állította be a végeredményt is

Tállya - DVTK tartalék 1-3 (1-1)


##REKLAM#

NB III. Keleti-csoport 14. forduló

Tállya KSE - DVTK tartalék 1-3 (1-1)

Múcsony, Sajóvölgye Sportcentrum, 50 néző. Játékvezető: Valu Tibor (Benkó Róbert, Kövér Tamás).
Tállya: Hegedűs I. - Horváth B., Molnár Zs., Paranai, Németh D., Irhás, Horváth N., Kovács Sz., Lippai, Bihari, Minczér. Vezetőedző: Uray Attila.
DVTK tartalék: Bukrán - Nagy T., Lipták, Mahalek, Bárdos - Ternován P., Busai, Tóth B., Oláh B. - Makrai, Szabó II. B. Megbízott vezetőedző: Sütő Szilárd.

Csere: Bárdos helyett Nemes, Tóth B. helyett Szalóczy a 46., Ternován P. helyett Molnár M. a 63., Paranai helyett Nyitrai a 79., Kovács Sz. helyett Ondó a 82., Horváth N. helyett Balogh R. a 90+3. percben.
Sárga lap: Bihari a 33., Mahalek a 88., Ondó a 90+3. percben.
Gólszerző: Lipták (0-1) az 1., Paranai (1-1) a 27., Makrai (1-2) a 87., Makrai (1-3) a 90+2. percben.

Kulcspillanatok

1. perc: Lipták lövését követően nagy bravúrral védett szögletre Hegedűs kapus. A beadást követően Lipták Zoltán fejes góljával megszerezte a DVTK a vezetést, 0-1

27.perc: Hazai szögletet követően került Paranai Gábor elé a labda, aki a kapuba lőtt, 1-1

87. perc: Egy felívelést követően Lipták fejelte le a labdát Makrai Gábor elé, aki egyből a hálóba lőtt, 1-2 

92. perc: Molnár ment el a szélen, a beadást követően Makrai Gábor érkezett pontosan, 1-3.

Értékelések

Uray Attila: - Sajnálom a csapatomat, úgy gondolom, hogy rászolgáltunk a döntetlenre. Az első gólt nagyon könnyen adtuk a DVTK-nak. 
Sütő Szilárd: - A mai mérkőzésen a győzelem megszerzese volt a legfontosabb feladatunk. Úgy gondolom, ilyen összeállítással ez elvárható volt, amit sikeresen teljesítettünk is a második félidőben mutatott jatekunknak köszönhetően.  Ezzel a győzelemmel el kell indulnunk felfelé a tabellán. Gratulálok a csapatnak! 

A bajnokság állása