Összefoglaló 2017. november 11., szombat

DVTK - MTK 0-1 (0-0)

A bajnoki címvédő MTK csapatát látta vendégül Kazincbarcikán a DVTK női labdarúgó csapata. A diósgyőri lányok sokáig jól tartották magukat, közel jártak a vezetés megszerzéséhez, végül mégis a rutinos vendégek lőtték a három pontot érő gólt.

DVTK - MTK 0-1 (0-0)


JET-SOL Liga Női NB I. 10. forduló

Diósgyőri VTK - MTK Hungária FC 0-1 (0-0)

Kazincbarcika, Pete András Stadion. Játékvezető: Urbán Eszter (Benkő Róbert, Kiss Petra)
DVTK: Vuković - Jáhn, Kresák, Olar, Boros - Újvári, Tóth, André, Sandu - Marković, Kerekes. Vezetőedző: Fórizs Sándor.
MTK: Varga L. - Turányi, Vasas, Demeter, Csányi, Méry, Szabó Zs., Farádi-Szabó, Pinczi, Nagy L., Nagy A. Vezetőedző: Szabados György.

Csere: Vasas helyett Papp a 70., Szabó Zs. helyett Szabó D. a 91. percben.
Sárga lap: Újvári a 8., Sandu a 67., Turányi a 67., Olar a 79. percben.
Gólszerző: Méry (0-1) a 80. percben.

Edzői értékelés

Fórizs Sándor: - Nehéz ilyen mérkőzés után mit mondani, hiszen a játékosok mindent megtettek annak érdekében, hogy megnyerjük a mérkőzést. Volt ziccerünk is, hiszen Marković egy az egyben vezette a kapusra a labdát, sajnos azonban kihagyta a lehetőséget. Azt gondolom, hogy az MTK-nak ilyen helyzete, helyzetei nem voltak. Ha csak azt a lehetőséget értékesítjük, akkor ezt a mérkőzést megnyerhettük volna, sajnos azonban a fociban tudjuk, hogy nincsen ha... A találkozónak abban a periódusában mi irányítottuk a játékot. Azt éreztük a kispadról, hogy bármikor benne van a gól a játékunkban. A helyzeteink megvoltak, de kimaradtak, majd egy olyan szituációból kaptunk gólt, amire a mérkőzés előtt készültünk... Nehéz ezek után mit mondani. Azt tudjuk, hogy az MTK rutinosabb csapat, de már nagyon közel járunk ahhoz, hogy legyőzzük őket. Jól játszottunk a mérkőzésen, és most sikerült megszorongatnunk őket. Ebből a mérkőzésből is csak a pozitívumokat kell megragadnunk.