Összefoglaló 2017. október 1., vasárnap

Haladás Viktória - DVTK 2-3 (0-2)

A JET-SOL Liga 6. fordulójában Szombathelyen aratott bravúros győzelmet a DVTK a női labdarúgó csapata. Corina Olar büntetőből szerzett vezetést, majd Olivera Marković duplája következett. A folytatásban a hazaiak már csak szépíteni tudtak, így megszületett a DVTK harmadik győzelme, ami egyúttal az első idegenbeli siker.

Haladás Viktória - DVTK 2-3 (0-2)

JET-SOL Liga 6. forduló

Haladás Viktória - Diósgyőri VTK 2-3 (0-2)

Szombathely, Király Sportlétesítmény. Játékvezető: Dr. Jakab Géza (Rózsa Dávid, Schwighart Dániel).
Haladás: Bíró - Manhart, Fördős, Fábián, Kun, Siklér, Tóth A. I., Tálosi, Harsányi, Balogh H., Öreg.
DVTK: Vuković - Jáhn, Kresák, Olar, Boros - André, Vachter, Tóth A., Sandu - Kerekes, Marković.

Csere: Harsányi helyett Csidei a 46., Balogh H. helyett Kopcsándi az 57., Kerekes helyett Bukovszki a 81., Fábián helyett Kiss Zs. a 85. percben.
Sárga lap: Fábián a 26. percben.
Gólszerző: Olar (0-1, 11-esből) a 27., Marković (0-2) a 35., Marković (0-3) az 50., Siklér (1-3) a 65., Manhart (2-3) a 78. percben.

Értékelés

Tóth Alexandra: - Gratulálok az egész csapatnak a győzelemhez! A szünetben 2-0-ra vezettünk, és  az öltözőben arról beszéltünk a lányokkal, hogy a második félidőben még egy gólt kell szereznünk a sikerhez. Így is történt, mert feltámadt a szombathelyi csapat, és nagyon küzdelmes találkozó kerekedett, a kilátogató szurkolók biztosan jól szórakoztak. Külön öröm, hogy megszereztük az első idegenbeli győzelmünket az élvonalban, ez nagyon fontos mérföldkő a csapat életében. Összességében megérdemelt a győzelmünk, de gratulálok a hazaiaknak is, és sok sikert kívánok nekik a folytatásban!