Jet-Sol Liga Női NB I. 3. forduló

MTK Hungária FC - Diósgyőri VTK 2-1 (2-1)

Budapest, Szőnyi úti Stadion. Játékvezető: Sipos Katalin (Révész Csilla, Bizderi Nikolett)
MTK: Szőcs - Vasas, Hummel-Smuczer, Tóth B., Csányi, Méry, Oláh, Pinczi, Nagy L., Nagy A., Turányi. Vezetőedző: Szabados György.
DVTK: Vuković - Corduneanu, Kresák, Olar, Boros - André, Tóth A., Gergely, Sandu - Újvári K., Marković. Vezetőedző: Fórizs Sándor.

Csere: Gergely helyett Kerekes a 15., Vasas helyett Kós az 57., Oláh A. helyett Újvári I. a 76., André helyett Sinka a 83., Nagy L. helyett Szabó D. a 87. percben.
Sárga lap: Tóth A. az 51., Corduneanu a 66. percben.
Gólszerző: Nagy L. (1-0) a 32., Újvári K. (1-1) a 36., Oláh A. (2-1) a 45. percben.

Értékelés

Fórizs Sándor: - Az első harminc perc teljesen egyenlő erők küzdelmét hozta, a folytatásban viszont adtunk az ellenfélnek három gólszerzési lehetőséget, amiből kettőt kihasználtak. Ilyen komoly egyéni hibák ilyen komoly játékosoktól számomra elfogadhatatlanok. A második játékrészben szerkezetet váltottunk, és ettől kezdve mi domináltunk. Kondicionálisan az MTK fölé nőttünk, és a mi irányítottuk a mérkőzést. Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült legalább egy pontot szerezni, megérdemeltük volna. Az pozitívum, hogy ez a játék bizakodásra ad okot a következő mérkőzésekre. Mielőbbi jobbulást kívánok a találkozó elején sérülést szenvedő Gergely Viktóriának!