A DVTK Jegesmedvék vezetése folyamatosan dolgozik a csapat megerősítésén, illetve a bajnokcsapat játékosainak megtartásán. A játékosmozgásokról Nagy Ádám csapatmenedzsert kérdeztük:

- A bajnoki cím ünneplését követően azonnal megkezdtük azokkal a játékosokkal a tárgyalásokat, akikkel folytatni szeretnénk a közös munkát. Fontos célunk volt, hogy az a magyar játékosokból álló mag, amelyik sorozatban harmadszor is bajnoki címre vezette a csapatot, továbbra is a DVTK Jegesmedvéket erősítsék. Továbbá azt is kiemelten fontosnak tartottuk, hogy a miskolci születésű, vagy nagyon fiatal koruk óta a klub kötelékébe tartozó játékosok velünk maradjanak a következő évben is.

Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy Galanisz Nikandrosz, Jarkko Leppanen, Láda Balázs, Magosi Bálint, Miskolczi Márk, Ritó László és Vojtkó Mátyás a következő szezonban is minket erősít. Az alábbi felsorolásból külön ki kell emelni, hogy Magosi Bálint két évre kötelezte el magát nálunk.

Biztosan nem marad a klub játékosa Grant Toulmin, aki Ausztráliába költözött, és Joni Tuominen, aki még nem döntött a pályafutása folytatásáról. A felsorolásban nem szereplő, tavalyi kerethez tartozó játékosokkal továbbra is tárgyalásban állunk, sokakkal közel a megegyezés, már csak az aláírás hiányzik, eképp a napokban további bejelentések várhatóak.

Doug Bradley vezetőedzőnek felkínáltuk a folytatás lehetőségét, de ő további gondolkodási időt kért, mert magánéleti problémái miatt nem biztos, hogy folytatni tudja edzői pályafutását nálunk, így ő minden bizonnyal nem fogja folytatni a munkát csapatunknál. Több neves szakemberrel is folynak az egyeztetések, amint sikerült megállapodni valakivel, azt a DVTK hivatalos csatornáin fogjuk bejelenteni - Zárta Nagy Ádám,

Mint arról korábban már beszámoltunk a DVTK Jegesmedvék jégkorong csapatában folytatja pályafutását Vas János, valamint Anssi Rantanen is.