Beharangozó 2017. március 30., csütörtök

Címvédőként utazunk Pécsre

Péntektől vasárnapig a Tippmix Killik László Női Magyar Kupa nyolcas döntőjében szerepel címvédőként az Aluinvent DVTK Pécsett. A csapat már csütörtökön elutazott. Az indulás előtt Maikel López és Czank Tímea fogadta az újságírókat a DVTK Edzőközpontban.

Címvédőként utazunk Pécsre

A program

Tippmix Killik László Női Magyar Kupa

Negyeddöntő

2017. március 31., péntek (Pécs)
20.30 Ceglédi EKK - Aluinvent DVTK

Elődöntő

2017. április 1., szombat (Pécs)
18.30 PEAC/Vasas - CEKK/Aluinvent DVTK

Helyosztók

2017. április 2., vasárnap (Pécs)
16:00 bronzmérkőzés 
18:30 döntő

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M1 és a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a pénteki Észak-Magyarországban és a Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Maikel López: - Fontos esemény számunkra a Magyar Kupa nyolcas döntője, de fontos lesz a jövő héten kezdődő rájátszás is. Egyelőre az első mérkőzésre készülünk, erre koncentrálunk. Nagyon várjuk már a pénteki meccset. A pénteki továbbjutásunk esetén valóban kevés idő van két mérkőzés között, de egyrészt még márciusban találkoztunk az elődöntőre esélyesebb PEAC csapatával, így tudjuk, hogyan kell ellenük játszani, de a Vasast is ismerjük, hiszen velük játszottunk két héttel ez előtt egy edzőmérkőzést is. Emellett az első napon a szakmai stáb is meg fogja tekinteni a PEAC - Vasas találkozót is, hogy milyen változásokat hajtottak végre a legutóbbi találkozásunkhoz képest. Várhatóan nagy számú közönség lesz majd a Lauber Dezső sportcsarnokban, szerencsére mi ehhez a fajta nyomáshoz hozzá vagyunk szokva. Az előny, amit a hazai pálya jelenthet az ellenfelünk számára, azt fogjuk tudni kezelni. De még egyszer mondom, egyelőre csak a Cegléd elleni mérkőzésre koncentrálunk.