A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4 Sporton, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a keddi Észak-Magyarországban és a Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

- Az első megkeresés után jó érzések kavarogtak bennem, mert Magyarországon a Diósgyőrnek olyan bázisa van, ami lehetőséget biztosít arra, hogy valami felépítsünk - nyilatkozta Bódog Tamás, a DVTK új vezetőedzője. - Itt komoly csapatot lehet kialakítani. Komoly csapatnál dolgoztam eddig is és hála Istennek eredményesen, de valamikor én is szerettem volna elkezdeni a vezetőedzői pályafutásomat és jól esett, hogy rám gondolt a DVTK vezetése, hogy úgy gondolták, én vagyok az, aki ebben a helyzetben segíteni tud. Azért is mertem elvállalni, mert biztos vagyok benne, hogy fogok tudni segíteni. Úgy gondolom, hogy az a filozófia, az a stílus és az a mentalitás, ami engem játékosként és edzőként is jellemez és végigkísérte a pályafutásomat, az itt is ugyanúgy működni fog. A segítő szándék vezérel és biztos vagyok benne, hogy a csapat ennél sokkal többre képes és remélem, hogy a szurkolókkal karöltve fel tudunk építeni valamit. Tudom, hogy ennek a régiónak, ennek a városnak mit jelent, ha van egy jó csapata. Ha beállnak a szurkolók a csapat mögé, akkor itt hatalmas lehetőségek vannak.


Bódog Tamás kedden 10 órakor tartja meg első edzését Diósgyőrben, a DVTK Edzőközpontban. Az első tréningen már Vas László fogja segíteni a munkáját