Beharangozó 2017. február 13., hétfő

"Nem becsüljük le a Ferencvárost"

Kedden a Ferencváros elleni negyeddöntő első mérkőzésével megkezdődik a MOL Liga rájátszása a DVTK Jegesmedvék számára. A találkozó előtt Doug Bradley, Jarkko Leppanen és Nagy Ádám fogadta az újságírókat a DVTK Edzőközpontban.

"Nem becsüljük le a Ferencvárost"

 



A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a keddi Észak-Magyarországban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Doug Bradley: - Egyáltalán nem becsüljük le a Ferencvárost, nagyon jó csapatnak tartjuk őket. Az alapszakaszban több mérkőzésen is megszenvedtünk ellenük. Nagyon jó csatáraik vannak, főleg a kontratámadásaik azok, amikre figyelnünk kell. Az egyik, ha nem a legjobban korcsolyázó csapatról van szó. Ha nem figyelünk oda eléggé, azonnal gólra váltják a hibáinkat. Tiszta fejjel kell végigjátszanunk a párharcot, ha esetleg becsúszik egy vereség, az sem szabad, hogy kizökkentsen bennünket. Fontos továbbá, hogy az érzelmeinket kordában tartsuk, hiszen már csak a szurkolóink miatt is parázs hangulatú párharcra van kilátás. Egy közmondással élve, a tigris sem mar másképp az idő múlásával. Nagy újdonságokkal nem tudnak készülni a csapatok. Lehet egy-két taktikai változtatás minden gárdánál, vagy kicsit alakítanak az edzők a koncepción, de alapvetően jól ismerik egymást a csapatok.

  • Mint arról korábban már beszámoltunk, a szezon elején kiadott bérletek ezúttal is érvényesek, a párharc hazai mérkőzéseire belépőjegyek elővételben is kaphatók.
  • Kérjük szurkolóinkat, amennyiben van rá lehetőségük, a nagy érdeklődésre való tekintettel elővételben vásárolják meg a belépőjegyeket. 

A negyeddőntő programja

1. mérkőzés

2017. február 14., kedd (Miskolc)
18:30 DVTK Jegesmedvék - Ferencvárosi TC

2. mérkőzés

2017. február 16., csütörtök (Pesterzsébet)
18:00 Ferencvárosi TC - DVTK Jegesmedvék

3. mérkőzés

2017. február 18., szombat (Miskolc)
18:00 DVTK Jegesmedvék - Ferencvárosi TC

4. mérkőzés 

2017. február 20., hétfő (Pesterzsébet)
18:00 Ferencvárosi TC - DVTK Jegesmedvék

5. mérkőzés (amennyiben szükséges)

2017. február 22., szerda (Miskolc)
18:30 DVTK Jegesmedvék - Ferencvárosi TC

6. mérkőzés (amennyiben szükséges)

2017. február 24., péntek (Pesterzsébet)
18:00 Ferencvárosi TC - DVTK Jegesmedvék

7. mérkőzés (amennyiben szükséges)

2017. február 26. vasárnap (Miskolc)
18:00 DVTK Jegesmedvék - Ferencvárosi TC