Beharangozó 2017. február 10., péntek

"Szeretnénk kiszolgálni a közönségünket"

A BEAC csapatát fogadja az Aluinvent DVTK a bajnokság 17. fordulójában. A találkozó előtt Maikel López és Rasheed Rita válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Szeretnénk kiszolgálni a közönségünket"

Női Kosárlabda NB I. A-csoport 17. forduló

2017. február 11., szombat
18:30 Aluinvent DVTK - BEAC

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Maikel López: - Az első mérkőzésen Budapesten nagy különbséggel tudtunk nyerni, hasonlóak a céljaink most is, szeretnénk kiszolgálni a közönségünket. Ugyanakkor ezt a meccset már arra is fel szeretnénk használni, hogy a csapatjátékunkat tovább fejlesszük. Fontos, hogy a BEAC ellen azokat a taktikai elemeket, amiket az edzéseken gyakorlunk, minél nagyobb százalékban viszontlássuk a pályán és a játékosok is élvezzék a játékot. Szintén fontos, hogy felgyorsítsuk a két új igazolásunk beépítését a csapatba. A harmadik pedig - és talán ez a legfontosabb -, hogy azok a szurkolók, akik kilátogatnak szombaton, lássanak egy jó mérkőzést és utána jó érzésekkel menjenek haza.