Beharangozó 2017. február 3., péntek

"A csapat egyben van"

Két győztes mérkőzés után szombaton Szekszárdon lép pályára az Aluinvent DVTK a bajnokság 16. fordulójában. A találkozó előtt Maikel López és Tina Jovanović válaszolt az újságírók kérdéseire.

"A csapat egyben van"


Női Kosárlabda NB I. A-csoport 16. forduló

2017. február 4., szombat
18:00 KSC Szekszárd - Aluinvent DVTK


A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Maikel López: - Egy nagyon fontos mérkőzés vár mindkét csapatra Szekszárdon. Számunkra ez is egy döntővel felérő mérkőzés lesz, ennek megfelelően készültünk egész héten, hogy olyan taktikával lépjünk pályára, ami győzelemhez segít. Az ellenfelünk az előző fordulóban szabadnapos volt, így azzal is tisztában vagyunk, hogy ők már két hete csak ellenünk készülnek. A szekszárdiak védekezésben sokat használják a karjukat, erőltetik a test a test elleni játékot, úgy is fogalmazhatunk, a határon játszanak. Lélekben fel kell készülnünk erre a harcmodorra, de sokkal fontosabb, hogy ne vegyük át ezt a stílust, hanem a saját játékunkat játsszuk. Amennyiben statikusan játszunk, azzal csak megkönnyítjük a dolgukat, ehelyett fel kell gyorsítani a játékunkat a siker érdekében.