Beharangozó 2017. január 5., csütörtök

"Kamatoztatni a sebességet"

Szerdán bejutott a legjobb négy közé a Magyar Kupában a DVTK Jegesmedvék csapata, de pénteken már egy újabb feladat, a Dunaújváros vár Doug Bradley együttesére. A vezetőedző mellett a saját nevelésű Láda Balázs osztotta meg gondolatait.

"Kamatoztatni a sebességet"

MOL Liga

2017. január 6., péntek
18:30 DVTK Jegesmedvék - DAB

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4-en, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a pénteki Észak-Magyarországban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Doug Bradley: - A Dunaújváros nagyon veszélyes támadósorral rendelkezik, nem véletlenül vezeti egyik játékosuk a ponttáblázatot, és egy másik is ott van ez első ötben. Keegan Dansereau igazi góllövő, rá nagyon kell figyelnünk. Ügyelni kell arra is, nehogy szabad korongra lecsapva lövőhelyzetbe kerüljenek. Ellenfelünk jól korcsolyázik, de ez nekünk is erősségünk, szeretnénk most is kamatoztatni a sebességünket. Igyekszünk hosszú korongokkal operálni, amit megszerezve gyors játékosaink nyomást tudnak gyakorolni a dunaújvárosi védelemre.