Beharangozó 2016. december 9., péntek

"Van miért visszavágnunk"

Pénteken Debrecenben látogat a DVTK Jegesmedvék jégkorong csapata. Az alapszakaszban utoljára csapnak össze a felek egymással, melynek fő tétje, hogy csapatunk megőrizze vezető helyét a tabellán. A találkozó előtt Doug Bradley vezetőedző osztotta meg velünk várakozásait.

"Van miért visszavágnunk"


MOL Liga

2016. december 9., péntek
18:00 Debreceni HK - DVTK Jegesmedvék

Doug Bradley: - Szokás szerint egy szoros és kemény összecsapásra számítok. A Debrecen az új edző érkezése után más stílusban kezdett el játszani, de továbbra is megvannak azok a technikás támadóik, akik sok gondot tudnak okozni. A DHK pályája a legkisebb a bajnokságban, így erre is fokozottan oda kell figyelnünk. Legutóbb nem sikerült gólt szereznünk és veszítettünk, így van miért visszavágnunk. Bízom benne, hogy ismét olyan sok szurkolónk kísér el bennünket, mint az első alkalommal, és remélem most boldogabbá tudjuk őket tenni!

A találkozóra nem utazik el a korosztályos válogatottakkal készülő Kiss Bence, Sági Martin és Szopos Ottó. Andrew Johnston és Peter Sakaris is sérült, de állapotuk javul, így a vezetőedző az orvosi stábbal konzultálva a meccs előtt közvetlenül dönt bevetésükről.

Információk

További hír a DVTK Jegesmedvék háza tájáról, hogy a klubvezetés, a nagy érdeklődésre való tekintettel, a Winter Classicra szóló jegyértékesítést december 12-ig meghosszabbította.