Beharangozó 2016. december 2., péntek

"Ügyelni kell a részletekre"

A listavezető PEAC lesz az Aluinvent DVTK vendége a női kosárlabda bajnokságban szombaton. A találkozó előtt Maikel López és Tina Jovanović fogadta a sajtó képviselőit a DVTK Edzőközpontban.

"Ügyelni kell a részletekre"


Női Kosárlabda NB I. A-csoport 9. forduló

2016. december 3., szombat
18:30 Aluinvent DVTK - PEAC

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Maikel López: - A PEAC egy jól összerakott, kiváló csapat, amely jelen pillanatban vezeti a bajnokságot. Az idei pontvadászatban több klub költségvetése is lehetővé tette, hogy erős csapatot építsenek, a PEAC ezek közül az egyik. Szombati ellenfelünk jó formában játszik, ezért kemény mérkőzésre számítok. Minden apró részletre ügyelni kell annak érdekében, hogy megszerezzük a győzelmet. Az első kör vége előtt az élcsapatok egyik része egy, másik része két vereséggel áll, azaz nagyon szoros a mezőny, fontos, hogy ki milyen pozíciót fog a visszavágók előtt. Mindkét csapat a szerdai Európa Kupa-mérkőzése után a második meccsét játssza ezen a héten, kulcskérdés, hogy melyik lesz a frissebb.

  • Kérjük szurkolóinkat, a mérkőzésre hozzanak magukkal egy-egy plüssállatot vagy egyéb játékot. A plüssfigurákat a találkozó nagyszünetében, Szabó István vezényszavára dobhatja majd be mindenki a küzdőtérre. A nagyobb méretű játékokat (puzzle, kirakó stb.) a Generali Aréna bejáratánál fogunk gyűjteni a mérkőzés előtt. Az ajándékokat a következő hetekben személyesen juttatjuk majd el a beteg gyermekeknek.