Beharangozó 2016. november 17., csütörtök

"Nem lesz könnyű dolgunk"

A DVTK Jegesmedvék legnagyobb riválisa, a MAC Budapest érkezik pénteken este a Miskolc Városi Jégcsarnokba. Szokásos sajtótájékoztatónkon Doug Bradley és Sági Martin fogadta az újságírókat a DVTK Edzőközpontban.

"Nem lesz könnyű dolgunk"


MOL Liga

2016. november 18., péntek
18:30 DVTK Jegesmedvék - MAC Budapest

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4-en, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a pénteki Észak-Magyarországban és a Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Doug Bradley: - Egy nagyszerű mérkőzés lesz, ez szinte biztos. A MAC rendelkezik a legjobb támadósorral és a második legjobb védelemmel, a mi csapatunk pedig a legjobb védelemmel és a második legjobb támadósorral, ezért egyenlő erők küzdelme várható. A csapat és személy szerint én is nagyon várom már a péntek esti mérkőzést, a csíkszeredai meccs óta csak erre készülünk. A budapestiek remekül védekeznek a saját harmadukban és jól tartják meg a korongot, de a semleges harmadban is kiváló munkát végeznek. Egy nagyon fegyelmezett csapatról beszélhetünk, nem lesz könnyű dolgunk, de készen állunk a mérkőzésre.