Beharangozó 2016. október 25., kedd

Dupla rangadó hétvégén

A DVTK szombati stadionbúcsúztató meccséhez hasonlóan a DVTK Jegesmedvék is a Ferencvárost látják vendégül. A két klub első hétvégi összecsapására pénteken kerül sor a Miskolc Városi Jégcsarnokban. A klubvezetés döntésének értelmében a DVTK - FTC labdarúgó mérkőzésére jegyet váltók most féláron tekinthetik meg a MOL Liga rangadót.

Dupla rangadó hétvégén


Jegyek készlet erejéig kaphatók. Kérünk mindenkit, hozza magával a szombati stadionbúcsúztó találkozóra érvényes belépőjegyét.

Nyitvatartás

A Miskolci Jégcsarnok kapui a találkozó egy órával (17 óra 30 perckor) nyílnak. Kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint ne a korongbedobásra érkezzenek, mert a beléptetés hosszabb folyamat, így aki az utolsó pillanatban jön, az lemaradhat a találkozó elejéről.

Jegyinfó

A belépőket a Miskolc Városi Jégcsarnok pénztárában szerdán 17 és 19 óra között, valamint a mérkőzés napján 16 óra 30 perctől lehet megvásárolni. 

A DVTK Jegesmedvék hazai jegyárai

Jegyárak

Felnőtt

Diák/nyugdíjas

Állóhely, palánk

1300

900

Ülőhely 
(A, D, E, F szektor)

1600

1100

Ülőhely 
(B, G, H, I szektor)

1900

1300

 

Vendégjegy 
(J szektor)

1900

1300

 

Parkolás

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy a kettes pálya felújítása miatt a jégcsarnok melletti parkoló befogadóképessége lecsökkent. A jégcsarnoktól távolabb eső övezetekben, hétköznapokon este 18 óráig a parkolás fizetéshez kötött.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!