Az ingyenes belépés az összes álló és ülőhelyre vonatkozik. Úgyszintén a klub vendégei - de már az egész szezonban - a 14 év alatti és 80 év feletti szurkolók, akik a kanyar állószektoraiban foglalhatnak ezzel a kedvezménnyel helyet. Fontos! A jogosultságot valamilyen arcképes személyazonosító igazolvány felmutatásával külön felszólítás nélkül igazolni kell.

További információk:

Jegy

Állójegy: 800 Ft / fő (tulajdonosa jogosult a kanyar állószektoraiban helyet foglalni) Miskolc kártyával 720 Ft / fő

Ülőjegy: 1000 Ft / fő (tulajdonosa jogosult a régi tribünön és a napos oldali tribünön helyet foglalni) Miskolc kártyával 900 Ft /fő

Családi jegy: 1500 Ft / 3 fő (2 felnőtt és 1 fő 14-18 év közötti gyermek vagy 1 felnőtt és 2 fő 14-18 közötti gyermek, tuljadonosai jogosultak együtt a kanyar állószektoraiban helyet foglalni) Más kedvezménnyel nem vonható össze!!!

Vendég jegy: 1500 Ft / fő (tulajdonosa jogosult a vendég állószektoraiban helyet foglalni) Miskolc kártyával 1350 Ft / fő

A Tiszteletjegy tulajdonosai jogosultak bármely hazai állószektorban vagy a régi tribünön, valamint a napos oldali tribünün helyet foglalni, a klubház épületébe való belépésre nem jogosít!

Bérlet

Bérlet: 6300 Ft / db (karácsonyi akció keretében kibocsájtott bérlet: jogosult a hazai állószektorban vagy a régi tribünön vagy a napos oldali tribünön helyet foglalni)

Álló bérlet: 4800 Ft / fő (tulajdonosa jogosult a kanyar állószektoraiban helyet foglalni) Miskolc kártyával 4320 Ft / db)

Ülőbérlet 6000 Ft / fő (tulajdonosa jogosult a a régi tribünön és a napos oldali tribünön helyet foglalni) Miskolc kártyával 5400 Ft / db).

Kártyák, csekkek

Miskolc kártyával 10% kedvezmény jár, egy kártyával egy jegyet, bérletet lehet vásárolni.

Jegy és bérletvásárlásakor egyaránt felhasználható a Hajrá! utalvány és a Sportcsekk.