Beharangozó 2016. október 13., csütörtök

"Beszéljenek a tettek"

Szombaton, az OTP Bank Liga 12. fordulójában a Videotont fogadja a DVTK. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Horváth Ferenc és Nemes Milán várta az újságírókat a DVTK Edzőközpontban.

"Beszéljenek a tettek"


OTP Bank Liga 12. forduló

2016. október 15., szombat
18:00 Diósgyőri VTK - Videoton FC

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4-en, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a pénteki Észak-Magyarországban és a szombati Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Horváth Ferenc: - Elkezdhetném méltatni a Videotont, hogy mennyire jó játékosai vannak és milyen jó és eredményes csapat, de teljesen felesleges, mert most mindegy, hogy ki jön ide a hétvégén, nekünk pontokra van szükségünk. Győzelmet remélek, bízva abban, hogy léptünk előre ez alatt a három hét alatt és a csapat egységesebb és jobb lett. Csapatként kell előrelépnünk, ha sikerülni fog, akkor ez az eredményekben is meg fog mutatkozni. Én látok ebben változást, remélem, hogy a nézők is észre fogják venni.


Henning Berg: - Hosszú szünet után vagyunk, véget ért a bajnokság első harmada, úgy érzem, minden adott a sikeres folytatáshoz. Jobban fel tudtunk készülni most a Diósgyőrből, mint az első fordulóban, akkor ugye vereséget szenvedtünk két EL-selejtező között, most azért dolgoztunk, hogy jobb eredményt érjünk el. Vártuk, hogy újra bajnokit játszhassunk, bízom benne, hogy olyan formában folytatjuk, ahogyan pár hete abbahagytuk.

  • A mérkőzést az M4 Sport televízió élőben közvetíti majd. 
  • A DVTK - Videoton FC mérkőzés jegyinformációi ide kattintva olvashatók. 

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!