Beharangozó 2016. szeptember 26., hétfő

A Fehérvár érkezik a jégcsarnokba

Ma este a Fehérvári Titánokat fogadja a Mol Ligában a DVTK Jegesmedvék jégkorong csapata a Miskolc Városi Jégcsarnokban. A mérkőzés előtt Doug Bradley vezetőedző osztotta meg velünk várakozásait. A találkozót az M4 Sport csatorna élőben közvetíti.

A Fehérvár érkezik a jégcsarnokba


MOL Liga

2016. szeptember 26., hétfő
18:00 DVTK Jegesmedvék - Fehérvári Titánok

- Rendkívül szoros a bajnokság, így ahogy eddig mindig, most is egy nehéz mérkőzésre számítok - nyilatkozta a mérkőzés előtt Doug Bradley, a DVTK Jegesmedvék vezetőedzője. - A fehérvári csapat számos tehetséges fiatal játékosból áll, és az eddigi eredményeik nagyon csalókák. Szinte végig idegenben szerepeltek és minden meccsük nagyon szorosan alakult. Így oda kell figyelni rájuk, de bízom abban, hogyha saját játékunkat tudjuk nyújtani, akkor itthon tartjuk a három pontot. Jó mérkőzésre számítok.

Jegyinfó

A Miskolci Jégcsarnok kapui a találkozó előtt egy órával (17 órakor) nyílnak. Kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint ne a korongbedobásra érkezzenek, mert a beléptetés hosszabb folyamat, így aki az utolsó pillanatban jön, az lemaradhat a találkozó elejéről.

Belépőjegy

A belépőket a mérkőzés napján 17 órától lehet megváltani.

A DVTK Jegesmedvék hazai jegyárai

Jegyárak

Felnőtt

Diák/nyugdíjas

Állóhely, palánk

1300

900

Ülőhely 
(A, D, E, F szektor)

1600

1100

Ülőhely 
(B, G, H, I szektor)

1900

1300

 

Vendégjegy 
(J szektor)

1900

1300

Parkolás

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy a kettes pálya felújítása miatt a jégcsarnok melletti parkoló befogadóképessége lecsökkent. A jégcsarnoktól távolabb eső övezetekben, hétköznapokon este 18 óráig a parkolás fizetéshez kötött.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!