Összefoglaló 2016. szeptember 24., szombat

MK: DVTK - Győr 0-8 (0-2)

A DVTK NB II-es női labdarúgó csapata a Diósgyőri Stadionban fogadta az NB I-es Győrt a Magyar Kupa 3. fordulójában. A lányok az első félidőben jól tartották magukat a válogatottakkal teletűzdelt, sokkal rutinosabb zöld-fehérekkel szemben, de a második játékrészben sajnos kijött az osztálykülönbség.

MK: DVTK - Győr 0-8 (0-2)


Förch Női Magyar Kupa 3. forduló

DVTK - ETO FC Győr 0-8 (0-2)

Miskolc, Diósgyőri Stadion 400 néző. Játékvezető: Tóth I Tibor (Jakab Gyula, Suhaj Ádám)
Diósgyőri VTK: Varga L. - Váradi, Miliczki, Kresák, Boros K. - Paranai, Bernáth, Vachter, Kovács A. -Szőke, Újvári. Vezetőedző: Fórizs Sándor
ETO FC Győr: Szőke Nagy - Fél A., Gődér, Fleck, Fél P. - Dikanová, Öreg, Sárosi, Süle – Dénes, Németh L. Vezetőedző: Horváth István


Csere: Dikanová helyett Kalmár az 57., Fél helyett Kovács az 57., Szőke helyett Kerekes 68., Süle helyett Németh a 71., Paranai helyett Bukovszki a 77., Újvári helyett Herczeg a 86. percben. 
Sárga lap: Váradi a 13., Süle a 13., Németh L. a 34., Németh N. a 74., Fleck a 88. percben.
Gólszerző: Süle (0-1) a 23., Süle (0-2) a 35., Dikanová (0-3) 47., Süle (0-4), Süle (0-5) Öreg (0-6) a 64., Németh L. (0-7) a 86., Kalmár (0-8) a 90. percben.

Fórizs Sándor: - Arra készültünk egész héten, hogy egységes csapatként megpróbáljuk hiba nélkül lehozni a mérkőzést. Ebből a nyolc gólból, hat komoly egyéni hibából született. Egy másodosztályú csapat nem bírja el azt, hogy az ellenfélnek ilyen előnyt adjunk. Most a lányok érezhették a saját bőrükön, hogy mi a különbség az első és a másodosztály között, azt, amit minden edzésen és mérkőzésen elmondok nekik. A fejlődés lehetősége benne van a csapatban, de azt ebből a mérkőzésből lehetett látni, hogy az NB I-es bajnokságra meg kell erősíteni a keretet.  Nem történt semmi különös, az élet megy tovább. Célunk továbbra is az NB II-es bajnokság megnyerése, ezért dolgozunk és ezért fogunk U15-ös fiú csapatok és első osztályú női csapatok ellen minél több mérkőzést játszani. A lányoknak elmondtam az öltözőben, hogy ebből a vereségből is tanulni kell, és ez a vereség is a csapat hasznára válik a későbbiekben. Köszönjük szépen azoknak a szurkolóknak akik végig kint maradtak és végig lelkesen buzdítottak minket. 

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!