Beharangozó 2016. szeptember 16., péntek

"Fegyelmezettebbnek kell lennünk"

Vasárnap hazai jégen folytatja szereplését a MOL Ligában a DVTK Jegesmedvék jégkorong csapata. Szokásos sajtótájékoztatónkon Doug Bradley és Galanisz Nikandrosz várta az újságírókat a DVTK Edzőközpontban.

"Fegyelmezettebbnek kell lennünk"


MOL Liga 2016/2017

2016. szeptember 18., vasárnap
18:00 DVTK Jegesmedvék - Debreceni HK

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Doug Bradley: - A szezont nagyon jól kezdtük, örültem a nagyarányú győzelemnek és a második meccsen kiharcolt három pontnak is, de már akkor is látszottak a hibák. A csütörtöki mérkőzés megmutatta miben kell fejlődnünk, jobban meg kellene becsülnünk és többet kellene birtokolnunk a korongot. A semleges harmadban is jobban kell játszanunk és sokkal fegyelmezettebbnek kell lennünk.  Hatvan percen keresztül kell koncentrálnunk és be kell tartanunk azokat a taktikai elemeket, amiket gyakoroltunk. A helyszínen láttam a Debrecen Csíkszereda elleni meccsét, ahol 14 gólt szereztek, így láthattam, hogy mire képes a vasárnapi ellenfelünk. Ugyanakkor azt is tudom, hogy mit kell ellenük tenni. Ők szeretik, ha nagyobb helyük jut a játékra, ezért meg fogjuk próbálni leszűkíteni a tereket és továbbra is dolgozni fogunk azon, hogy a védekezési koncepciónkat át tudjuk ültetni a gyakorlatba és reméljük, hogy ez sikerre fog vezetni.

 

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!