Összefoglaló 2016. szeptember 9., péntek

Fölényes győzelem a MOL Liga nyitányon

Kiütéses győzelemmel és kapott gól nélkül kezdte a MOL Ligát a címvédő DVTK Jegesmedvék jégkorong csapata. A magyar bajnok és a román bajnok közötti csata picit álmosan indult, sok helyzetet kihagytak a piros-fehérek, de a második harmadban egyértelművé tették, hogy ki az úr a Miskolc Városi Jégcsarnokban és végül teljesen megérdemelten győztek.

Fölényes győzelem a MOL Liga nyitányon


MOL Liga 

DVTK Jegesmedvék - C. S. M. Dunărea Galați 7-0 (1-0, 5-0, 1-0)

Miskolc, 850 néző. Játékvezetők: Rencz, Kincses, Váczi, Muzsik.
DVTK Jegesmedvék: Adorján (Kiss) - Pavuk, Galanisz, Magosi, Láda, Leppanen - Miskolczi, Hajós, Tóth,  Cianfrini, Joe - Sági, Johnston, Sakaris, Laczkó, Vojtkó - Popovics, Szopos, Karda, Ritó, Bernáth. Edző: Doug Bradley.
Dunărea: Lakosil (Popa) - Krajci, Rusnak, Lőrinc, Durkech, Goga - Bushbacher, Pál Z., Mihály, Bednar, Flinta - Munteanu A.C., Irimia, Popa, Hildebrant, Pál Sz. - Szoci, Neagos, Tamás, Munteanu A. I. Edző: Teodor Mucanu.

1. harmad: 5:25: Cianfrini (Joe) 1-0
2. harmad: 21:53: Johnston (Hajós, Tóth) 2-0
2. harmad: 23:53: Galanisz (Magosi) 3-0
2. harmad: 25:19: Sági (Sakaris, Johnston) 4-0
2. harmad: 33:40: Johnston (Hajós, Tóth) 5-0
2. harmad: 39:47: Magosi (Galanisz) 6-0 emberelőnyből
3. harmad: 47:24: Láda (Leppanen, Magosi) 7-0 kettős emberelőnyből

Doug Bradley: Örülök a győzelemnek és a remek hazai bemutatkozásnak. Az egész csapat nagyon jól játszott, Andrew Johnston kiválóan mutatkozott be és nagyon kellett Cianfrini nyitó gólja is, az megnyugtatta a csapatot. Külön gratulálok Sági Martin első felnőtt élvonalban lőtt góljához. Az látszott hogy van még min dolgoznunk, az emberelőnyöket határozottabban kell kihasználnunk. Holnaptól már az UTE ellen készülünk.

 

 

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!