Csodálatos helyszínen, a budapesti A38 hajón került megrendezésre a hagyományos szezonnyitó sajtótájékoztatója a MOL Ligának. A Brassó kivételével minden csapat részt vett az eseményen, amelynek legfőbb célja az volt, hogy bemutassák a liga két új résztvevőjét. A romániai Dunarea Galati és a szerb HK Beograd belépésével rekordszámú, 11 résztvevővel indulnak meg a küzdelmek péntek este. A sajtótájékoztatón elhangzott a tény, miszerint minden csapat megerősödött a nyári átigazolási szezonban, így várhatóan a valaha volt legszorosabb és legizgalmasabb bajnokságnak néznek elébe a szurkolók. A csapatok bemutatták új mezeiket, amelyeket a sajtótájékoztató végén egyszerre is megmutattak. Csapatunkat kanadai légiósunk Peter Sakaris és Nagy Ádám csapatvezető képviselte.

- Igazán remek a közösség és a csapategység, alig várjuk, hogy kezdődjön a szezon - mondta Peter Sakaris. - Magyarország és Miskolc nagyon tetszik, rendkívül kedves mindenki. A bajnokság erősnek és kiegyenlítettnek ígérkezik, örülök hogy a MOL Ligában játszhatok.

- Célkitűzéseink nem változtak az előző szezonhoz képest - mondta el Nagy Ádám, DVTK Jegesmedvék új csapatvezetője. - Minden nap azért dolgozunk, hogy maximálisan ki tudjuk szolgálni fantasztikus közönségünket és szurkolótáborunkat. A két megnyert bajnokság és MOL Liga után az elvárások is magasabbak, így természetesen a lehető legjobb eredmények elérése a cél. Mindenki minket akar legyőzni, ami két ilyen szezon után természetes. A csapat meglehetősen nagy átalakuláson ment keresztül, de a magyar játékosok magját sikerült megtartani. Őket egészítik ki új légiósaink és a nagy tapasztalattal rendelkező új vezetőedzőnk Doug Bradley. Izgatottan várjuk a rajtot!

Fotók: jegkorongblog.hu

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!