A Rummenigge-focisuliban gyakorolhatnak a játékos kedvű labdazsonglőrök, és a minden nap 19:00-kor rendezendő bajnokságban mérhetik össze tudásukat a Kalandpark különböző ajándékaiért. Új őrület, a Snookball, a lábbal játszott billiárd, melyet feltétlenül ki kell próbálnod! Hozd el a barátaid is, és játszatok egy izgalmas biliárd partyt. A logika szerelmeseit pedig várja az egyedi, óriás sakk készletünk. A Kalandpark standjánál a legkisebbeket kifestőkkel, kirakókkal, társasjátékokkal színesített gyermek-szigeten várjuk! Az attrakciók használata díjtalan!


Aki pedig szeretne megismerkedni Parkunk innovatív, jövőbe mutató csodajárgányával, a Segway-jel, nincs más dolga, minthogy regisztrál a 16:00 és 19:00 óra között, minden óra 30. percében induló rövid, fél órás túráinkra. A túrákon való részvétel ára 2.990 Ft. (Kizáró tényezők: 12 év alatti életkor, 30 kg alatti, 110 kg feletti testsúly). Előzetes regisztrációra lehetőség van a dvtkpark@dvtkpark.hu email címen is!

A szombati nap folyamán 17:30-tól lehetőség nyílik személyesen is találkozni a DVTK labdarúgócsapatának ifjú miskolci titánjaival, Bacsa Patrikkal, Eperjesi Gáborral és Oláh Bálinttal. Gyere el, kérj autogramot, készíts közös képet, vagy hívd ki egy párbajra a srácokat a Rummenigge-focisuliban!

Vár a Lillafüredi Sport- és Kalandpark a Miskolci Sörfesztiválon!

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!