Beharangozó 2016. augusztus 15., hétfő

"Az önbecsülésünkért kell játszanunk"

Pakson lép pályára a DVTK szerdán este, az OTP Bank Liga 6. fordulójában. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Horváth Ferenc és Lázár Pál várta az újságírókat a DVTK Edzőközpontban.

"Az önbecsülésünkért kell játszanunk"


OTP Bank Liga 6. forduló

2016. augusztus 17., szerda
19:00 Paksi FC - Diósgyőri VTK

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4-en, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a keddi Észak-Magyarországban és a szerdai Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Horváth Ferenc: - Nagyon nagy álmom, hogy egyszer az a taktika, amin egy teljes hétig dolgozunk, az ne két és fél perc alatt szálljon el a levegőbe. Sajnos elég sok meccsen gólt kapunk az első pár percben, ami nagyban befolyásolja az egész mérkőzést, és azt, amit kitaláltunk a héten. Kétarcú a csapat, szeretném, hogy úgy nézzen ki a társaság, ahogy szombaton a második félidőben kinézett, mert az már sokkal inkább közelebb állt hozzám. Egy teljesen másfajta mentalitású Diósgyőr volt a pályán, mint az első játékrészben és én nagyon szeretném elérni azt, hogy ez már az első perctől fogva így legyen. Ez a fő cél a Paks ellni mérkőzésen.

 

A Paks - DVTK mérkőzés jegyinformációja ide kattintva olvasható.

A találkozót  a Haladás elleni mérkőzéshez hasonlóan ezúttal sem közvetíti a televízió, de az m4sport.hu oldalon élőben követhető majd.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!