Újabb légióssal erősödik a Jegesmedvék védelme. A kanadai Paul Cianfrini egy évre kötelezte el magát klubunknál. A kanadai játékos a junior és egyetemi ligák után, hat szezont töltött el az ECHL-ben, valamint három meccsen az AHL-ben is lehetőséget kapott.

Legutóbb a Wheeling Nailers csapatában játszott, ahol két évig Doug Bradley vezetőedzővel is együtt dolgozott. A legutóbbi három szezon mindegyikében bejutottak a rájátszásba, melynek koronájaként, az előző évadban megnyerték főcsoportjukat, és játszhattak a Kelly Kupáért az ECHL nagydöntőjében. Ott ugyan nem sikerült nyerniük, de frissen igazolt játékosunk kulcsszerepet játszott a menetelésben. Csapata szinte összes mérkőzésén pályára lépett, ami nem kevesebb 71 alapszakasz és 24 rájátszás meccset jelent. A közel 100 mérkőzésen 29 pontot és 59 kiállítás percet gyűjtött be, így elmondható, hogy egy igazán kemény, és nagyon erős játékos folytatja nálunk a pályafutását.

- A kemény és agresszív játék jellemez - osztotta meg Paul Cianfrini önmagáról. - Csak a győzelem érdekel, aminek érdekében bármit hajlandó vagyok megtenni. Tudom, hogy Miskolc nagyon szép hely, mivel több családtagom is járt már ott. A korábbi edzőmmel Doug Bradley-vel is beszéltem, aki arról biztosított, hogy nagyon jó a hoki színvonala, és hogy remek csapatunk lesz, melynek tagjai már most is nagyon keményen dolgoznak a felkészülés alatt. Örömmel csatalakozom a DVTK Jegesmedvék csapatához, amiről tudom, hogy remek klub, páratlan szurkolótáborral. Alig várom, hogy pályára léphessek, és MOL Liga győzelemhez segítsem a csapatot.

Új játékosunk várhatóan augusztus 22-én érkezik Magyarországra, ezt követően kapcsolódik be a közös felkészülésbe.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!