Bogi az előző szezonban a másodosztályú csapatunkban 21 mérkőzésen lépett pályára, ahol átlagban 9 pontot dobott, leszedett 5 lepattanót, és meccsenként három labdát szerzett.

- Nagyon örülök, hogy a következő szezonban is az Aluinvent DVTK keretéhez tartozhatok – kezdte Bach Boglárka. - A fejlődésem szempontjából nagyon jó közegben, nagyon jó körülmények között, profi stáb mellett folytathatjuk a közös munkát. A csapat magja együtt maradt, aminek nagyon örülök, mert már jól ismerjük egymást a lányokkal, és ez minden szempontból előnyünkre válhat az előttünk álló szezonban.

- Tagja voltál a Európa Bajnokságon bronzérmet elérő, és ezzel az „A” divízióba feljutó U20-as magyar válogatottnak.

- Maga az Európa Bajnokság nagyon pozitív élmény volt számomra, mondom mindezt annak ellenére, hogy nekem is, és a csapatnak is nagyon hullámzó volt a játéka a mérkőzések során. Úgy érzem a felkészülés alatt rengeteget fejlődtem, elsősorban mentálisan. Ezért is volt fontos és sikeres számomra ez az EB, hiszen minden meccsen pályára léphettem, minden mérkőzésre megkaptam a feladatot, amit igyekeztem maximálisan elvégezni. Úgy gondolom sikerült is. Ez kellő önbizalmat adott ahhoz, hogy a pályán töltött idő alatt segíteni tudjam a csapatot és nagyon örülök, hogy sikerült kiharcolnunk a feljutást!

- Ilyen önbizalommal telve, sikeres EB szereplés után, milyen célokkal vágsz neki a következő szezonnak?

- Azt hiszem egyértelmű cél a csapat számára a Magyar Kupa címvédés, bajnokságban pedig dobogós helyezést szeretnék elérni. Ezen kívül mivel én NBI/B-ben is játszom, fontosnak tartom, hogy a tavalyinál mindenképpen előrébb végezzünk a bajnokságban. Egyéni céljaim között szerepel, hogy edzésről edzésre fejlődni tudjak. Igyekszem sokkal többet kihozni magamból, mint az előző szezonban, és remélem, mind a két csapatot tudom majd segíteni játékommal a bajnokságban. Továbbá mindenképpen szeretnék a válogatott tagja maradni, amiért minden edzésen és mérkőzésen a maximumot kell majd nyújtanom.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!