Országos U17-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 15. forduló

Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC 2-1 (0-0)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Tóth Levente (Varga Felicián, Szerb Katalin Tünde). 
Diósgyőri VTK: Soós B. - Kiss L., Kapitány G., Szénási S., Ferenczi S., B. Kovalov, V. Khomenko, Nagy B., Méhes K., Szakos B., Szlifka Zs. Vezetőedző. Vincze Richárd. 
Ferencvárosi TC: Balogh Á. - Tóth M., Sukaj D., Sulyok G., Kovács Kristóf S., Kern Á., Kovács M., Bolgár B., Ledniczky Z., Kostevc K., Cseh Z. Vezetőedző: Gulyás Gábor. 

Csere: Bolgár B. helyett Knáb Zs. a 46., Szénási S. helyett Kuznyecov D. az 50., Méhes K. helyett Jászberényi P. az 50., Kern Á. helyett Czinege Zs. a 69., Cseh Z. helyett Fried D. a 69., B. Kovalov helyett Purzsa X. a 83. percben. 
Sárga lap: Kapitány G. a 37., Kern Á. az 58., Cseh Z. a 65., Kovács M. a 67., Szlifka Zs. a 69. percben. 
Piros lap: Kiss L. a 87. percben. 
Gólszerző: Cseh Z. (0-1) a 47., Jászberényi P. (1-1) a 60., Jászberényi P. (2-1) a 65. percben. 

Vincze Richárd: - Nagyon nagy fókusszal,szenvedéllyel és sikeréhséggel játszottak a gyerekek. Az első játékrészben folyamatosan nyomás alatt tartottuk a Fradit, sok helyzetet dolgoztunk ki, de gólt nem tudtunk szerezni. A A második félidő elején sajnos a semmiből kaptunk egy gólt, ám sikerült továbbra is irányítani a meccset. Ennek az lett az eredménye, hogy a 65. percre megfordítottuk az eredményt,  majd pedig megtartottuk az előnyt. Így  teljesen megérdemelten nyertük meg a találkozót.