Országos U14-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 18. forduló

Bp. Honvéd-MFA - Diósgyőri VTK 0-3 (0-3)

Honvéd MFA Utánpótlás Központ, Játékvezető: Rácz Dominik (Pentz Dávid Gábor, MIlavecz Péter). 
Honvéd MFA: Halgas A. - Marinyák M., Völgyi M., Kralicsek S., Solymos K., Hegyes B., Czinki D., Demeter Cs., Vérten M., Horváth-Garaba B., Schmél Á.
Diósgyőri VTK: Kovács M. - Szemes L., Puskás Z., Váradi S., Bialkó Z., G. Rados, T. Pashaiev, Fecske A., Kelemen Z., Juhász H., S. Ziadi. Vezetőedző: Germán Gábor. 

Csere: Halgas A. helyett Demeter D. a 48., Demeter Cs. helyett Huszár S. a 48., Kelemen Z. helyett Martis M. az 50., S. Ziadi helyett Sőregi N. az 50., Marinyák M. helyett Cornides L. az 56., Hegyes B. helyett Kollár B. a 61., Horváth-Garaba B. helyett Paucsics M. a 61., T. Pashaiev helyett R. Vaidych a 61., Fecske A. helyett A. Kharchenko a 61., Kovács M. helyett Béner F. a 69., Szemes L. helyett Kovács Á. a 69. G. Rados helyett Farkas D. a 69. percben. 
Sárga lap: Vérten M. a 39., Kelemen Z. a 39., S. Ziadi a 43., Völgyi M. a 45. percben. 
Piros lap: Solymos K. a 68. percben. 
Gólszerző: Fecske A. (0-1) a 7., Fecske A. (0-2) a 24., Fecske A. (0-3) a 26. percben. 

Germán Gábor: - Gratulálok a csapatnak, mert egy jó képességű ellenfél ellen tudtunk magabiztosan győzni. A védelmünk ezúttal is stabilan működött és a múlt héthez képest a helyzetkihasználásunk is javult. A megszerzett labdákból sok lehetőségünk volt, és a kontráink is jól működtek. Gratulálok Fecske Attilának a mesterhármashoz!