NB III. Keleti csoport 17. forduló

Gyöngyösi AK-Mátra-Beton - DVTK tartalék 0-0

Gyöngyös, Kömlei Károly Sporttelep, 200 néző. Játékvezető: Altorjay Áron (Dobos Dávid, Dobó Sándor)
Gyöngyösi AK: Szalay - Gaal, Bartha, Földi, Gohér, Borbély, Márkus, Pölöskei P., Molnár M., Bartusz, Tarnai. Vezetőedző: Simon Antal
DVTK tartalék:  Bukrán - Nagy Z., Ivánka, Farkas M., Kalandadze - Gönczi, Kispál - Zsiga M., Zsemlye, Karika - Omarashvili. Aszisztens edző: Jordán András

Csere: Zsiga M. helyett Csávás a 64., Kispál helyett Schildkraut a 46., Pölöskei P. helyett Rédei a 72., Márkus helyett Csillik a 75., Karika helyett Cortés a 76., Bartusz helyett Gazdag B. a 87. percben. 
Sárga lap: Zsemlye a 42., Földi a 46. percben. 

Edzői értékelés

Simon Antal: - A várakozásoknak megfelelően egy jó passzban lévő csapat érkezett hozzánk. Azt gondolom, hogy a mérkőzés képe alapján talán közelebb álltunk a győzelemhez. Ahhoz, hogy egy ilyen mérkőzést meg tudjunk nyerni, még egy kis pluszra lenne szükség.

Jordán András: - Az volt a tervünk a mérkőzésre, hogy az ellenfél térfelén szerzett labdákból gyors támadásokat vezessünk, de sajnos a pálya talaja ezt nem tette lehetővé. A labdaszerzések megvoltak, de a támadásvezetéseket nem tudtuk gyorsan végrehajtani. Idegenben ismét nem kaptunk gólt, így sorozatban ez volt a hatodik veretlen mérkőzésünk. Dicséret illeti a csapatot, mert ma küzdeni kellett és ebből vizsgáztunk jóra.