OTP Bank Liga, 19. forduló

2018. február 5., szerda
18:00 Puskás Akadémia FC - Diósgyőri VTK

Helyszín

Pancho Aréna (8086 Felcsút, Fő út 176.)

Jegyinfó

A vendégszektorba szóló teljes árú belépőjegyek elővételben és a meccsjegy.mlsz.hu oldalon 800, a mérkőzés napján a helyszínen 1000 forintba kerülnek. A diák (14 éves kor felett) és a nyugdíjas jegyek elővételben 300, a mérkőzés napján a helyszínen 500 forintba kerülnek. 14 éves kor alatt a belépés ingyenes. A kedvezményes belépőjegyeket online nem lehet megvásárolni. 

A szervezők a DVTK szurkolóit a helyszínen az 5-ös és a 6-os jegypénztárnál várják. A vendégszurkolók a 3-as bejáraton keresztül juthatnak be a lelátóra.

A mérkőzés szurkolói kártya nélkül is megtekinthető. A vásárláskor kötelezően megadandó adatok:

  • név
  • születési idő
  • születési hely

A belépőjegyeket elővételben az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen Miskolcon a DVTK Stadion jegypénztáraiban lehet megvásárolni. Kérjük, hogy a kedvezményes jegyek vásárlásához diákigazolványt, vagy nyugdíjas igazolványt hozzanak magukkal! 

Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Parkolás

A vendégszurkolók parkoltatása a murvás úton lehetséges, a Bicske- Csákvár körforgalomnál, Bicske felé hajtva tudnak behajtani hátulról a vendégek autóikkal.

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Felcsútra utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Nyitvatartás

DVTK Shop
Hétfő-péntek: 12:00-18:00
Szombat: 10:00-16:00
Vasárnap: zárva
Meccsnap: 10:00-20:00