OTP Bank Liga 16. forduló

2019. december 15., vasárnap
18:00 Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC

A mérkőzésre a rendőrség is fokozott figyelemmel készül, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye ide kattintva olvasható

A mérkőzésre kísérőikkel együtt  több mint 1000 általános és középiskolás diák jelezte részvételi szándékát. Ők mindannyian a DVTK vendégeként tekinthetik meg a találkozót. A jelentkezési határidő szerda éjfélkor lejárt. 

Amint arról korábban már beszámoltunk, a DVTK - FTC mérkőzés napján ismét térítésmentesen utazhatnak az 1-es autóbuszon és az 1-es villamoson a találkozóra szóló érvényes szurkolói jeggyel vagy bérlettel rendelkező diósgyőri drukkerek 16:00 és 22:00 között. Kérjük szurkolóinkat, hogy a várható nagy érdeklődés miatt, ha tehetik, akkor hagyják otthon a gépjárműveiket és vegyék igénybe az MVK Zrt. járatait!

A DVTK - FTC mérkőzés kiemelt biztonsági besorolású, ezért a belépők a meccsjegy.mlsz.hu oldalon kizárólag klubkártya birtokában vásárolhatók meg. Személyes jegyvásárláshoz nem kötelező a klubkártya. A DVTK Shopban pénteken 12 és 18, szombaton pedig 10 és 16 óra között várjuk a szurkolókat. A találkozó napján 8 órakor nyitnak a DVTK Stadion pénztárai.

A belépőjegyekről bővebben korábbi cikkünkben olvashatnak szurkolóink.