NB III. Keleti csoport 17. forduló

Termálfürdő FC Tiszaújváros - DVTK tartalék 2-1 (0-0)

Tiszaújváros Sportcentrum, 50 néző. Játékvezető: Tóth Tamás (Kovács Zoltán, Kurinka Béla).
FC Tiszaújváros: Tóth Cs. - Lippai T., Gelsi, Pap Zs., Tóth M., Hussein, Orosz M., Bokros T., Terdik, Kulcsár H., Bene A. Vezetőedző: Gerliczki Máté
DVTK tartalék: Bukrán - Farkas M., Ivánka, Orosz M., Budaházi - Tóth Bo., Kispál T. - Ternován P., Zsiga M., Gazdag B. - Óvári. Vezetőedző: Vég Csongor.

Csere: Ternován P. helyett Nagy Z. a 74., Kispál T. helyett Nagy Z. a 82., Bene A. helyett Kundrák M. a 87., Tóth Bo. heyett Gönczi a 89., Kulcsár H. helyett Fodor P. a 90., Terdik helyett Horváth T. a 90. percben.
Sárga lap: Tóth M a 15., Óvári a 23., Gazdag B. az 52., Ivánka a 65., Ternován a 70., Budaházi a 88. percben.
Gólszerző: Óvári (0-1, 11-esből) az 56., Gelsi (1-1, 11-esből) a 62., Bene A. (2-1) a 63. percben.

Kulcspillanatok

56. perc: Büntetőhöz jutott a DVTK, amit Óvári Zsolt értékesített, 0-1
62. perc: Gelsi László révén szintén tizenegyesből egyenlített a hazai csapat, 1-1
63. perc: Egy percre rá Bene Attila góljával szerezte meg a vezetést a Tiszaújváros csapata, 2-1

Vezetőedzői értékelés

Gerliczki Máté: - Nem sziporkáztunk, de így is vezetést szerezhettünk volna az első félidőben. A második félidő elején óriási ziccer maradt ki es rá egy percre a vendégek egy tizenegyessel megszerezték a vezetést. Ez felébresztett mindenkit, sebességét váltottunk és egy perc alatt megfordítottuk a mérkőzést, teljesen megérdemelten.

Vég Csongor: - Ez a meccs jól keretbe foglalta az egész őszi szezonunkat. Hatvan percig működött az, amit elterveztünk. A fiúk fegyelmezettek voltak és jól zárták a pálya tengelyét. Viszont a labdával többet vártam a csapattól. Jobban meg kellett volna becsülni azt a mérkőzés bizonyos periódusaiban. A vezetésünk után sajnos jött egy olyan három perces rövidzárlat, amit az egész szezonban dobtunk. Az első kapott gól előtt kétszer kontrázhattunk volna, e helyett a hazai csapat jött el az elpasszolt labdáinkból. A második hazai találat előtt meg mi dobtunk bedobást a saját kapunktól hetven méterre. Idén borzasztó "olcsó" gólokat szeretek ellenünk az ellenfelek. Nem lesz könnyű tavaszunk az biztos.