Immár sokadszorra a párosoknál semmi nem dőlt el. A Kővári, Krebs duónk biztosan nyert 3:1 arányban, de az Imre, Bari egységük döntő szettben kikapott a Szántosi, Aranyosi pártól.

Kővári ellen Bidermann nem sok eséllyel  állt asztalhoz (sima 3:0), de ezután Bari kellemetlen vereséget szenvedett Tarkó Árontól, amiben minden bizonnyal szerepet játszott a mérkőzés kezdésének elhúzódása miatti anomália. A fiatalok összecsapásán Krebs Levi nagy meccsen verte meg a békésiek serdülő válogatott kiválóságát Szántosi Dávidot, ami mint később kiderült nem akármilyen fegyvertény volt. Imre Leila 3:1 arányú veresége Aranyosi ellen ismét döntetlen állást eredményezett. (3:3)

A második körben Kővári Tarkót is biztosan mattolta, de Barinak hiába volt több meccslabdája Szántosi ellen a döntő szettben15:13-ra alulmaradt a korosztály legnagyobb tehetsége ellen.  Krebs nem tudott nagyobb ellenállást kifejteni Aranyosi ellen és Imre Leila is kapitulált Bidermannal szemben, így 5:7-es hátrányból kezdhettük a hajrát.

A harmadik körben ennek ellenére a győzelem lehetősége is megvolt! Bari magára találva az eddig veretlen Aranyosit 3:0-ra leiskolázta és Krebs is meggyőző játékkal verte Bidermannt. Ekkor még javában tartott a Kővári- Szántosi mérkőzés, ami ismét hihetetlen izgalmakat tartogatott. Kővári 2:0-s vezetése után már dörzsöltük a tenyerünket. hogy nyerési eséllyel kezdhessük az utolsó 14. mérkőzést. Ekkor azonban Szántosi bravúros poénokkal egyenlített és jöhetett a mindent eldöntő 5. szett. Végül szerencsésen 12:10-re nyert a békésiek fiatalja, így Imre Leilára maradt a feladat, hogy legalább döntetlenre hozza a találkozót. Az eddig nem a legjobb teljesítményét nyújtó amazonunk ellentmondást nem tűrő játékkal 3:0-ra hozta mérkőzését Tarkóval szembe, így az idénybeli második döntetlenünket könyvelhettük el.

NB I. Keleti csoport 7. forduló

DVTK - Békési TE 7:7 

Győztek: Kővári 2, Krebs 2, Bari 1, Imre 1 és Kővári- Krebs páros

Az NB II.-ben a második csapatunk az egyetemen a MEAFC vendége volt, ahol Doros vezérletével a vártnál nagyobb arányú győzelmet aratott.

NB II. Észak-Keleti csoport 

MEAFC - DVTK II. 5:13

Győztek: Doros 4, Boros 3, Rózsahegyi 3, Gadóczi 2 és a Boros- Doros páros

Barták László csapatvezető: - A saját terem hiánya miatti péntek esti kezdés ismét bonyodalmat okozott. A vendég békésiek fél órás késése miatt a kötelező nyolc órai zárás idegessé, feszültté tette játékosainkat, én ennek tudom be Bari vereségét a nyitó körben Tarkó ellen. Hála Krebs Levi két szép győzelmének és Leilának, akinek nem remegett meg a keze az utolsó mérkőzésén, végül a döntetlen reális végeredmény lett ezen a változatos összecsapáson.