Tajthy Krisztina, Boda Lídia: Milli és Rémi 2 - A csavargás folytatódik

Nagyon nehéz 5-10 percben bemutatni a várost, ahogy mi szeretjük! - gondolta Milli, amikor meghallotta, hogy ezt a feladatot tűzte célul az a pályázat, melyet Miskolc és testvérvárosai hirdettek meg. - Annyi helyszín, kedvenc épületek és mókás terek, megannyi kaland... hogyan lehetne mindezt belesűríteni egy rövid sztoriba?

Vajon megoldják Milliék a feladatot? Megnyerik a versenyt kisfilmjükkel?
Gyere és kövesd Milli, Bori és Kázmér - na és természetesen Rémi, a huncut denevér – kalandjait, hogy megtudd az ő szemükkel mik a legizgalmasabbak Miskolc városában!

Mesekönyv Miskolcért

Amikor 2016-ban megalkottuk a Milli és Rémi miskolci kalandjait, nem is számítottunk rá, hogy mennyien fogják értékelni a munkánkat. Több, mint 2000 példány jutott el az olvasókhoz, és a sok-sok szeretet és pozitív visszajelzés, valamint a Maradj Miskolcon Alapítvány felkérése bátorított minket arra, hogy ismét belevágjunk, és további miskolci értékeket fűzzünk mesés kalandokba - nyilatkoztak a szerzők.

Maradj Miskolcon Alapítvány

Az alapítványt miskolci értelmiségiek hozták létre 2011–ben, céljuk olyan programok támogatása, melyek növelik Miskolc megtartó erejét, a miskolci fiatalok egzisztenciális és szakmai lehetőségeit. 2016-ban a célokkal összhangban valósul meg az alapítvány projektjeként a miskolci mesekönyv kivitelezése.