NB III. Keleti-csoport 14. forduló

DEAC - DVTK tartalék 4-0 (3-0)

Debrecen, Egyeteni Sporttelep, 100 néző. Játékvezető: Rózsavölgyi Dávid (Benkó Róbert, Piskóczi Viktor).
DEAC: Szabados I. - Papp F., Karikás, Sigér Á., Bárány, Spitzmüller, Bíró P., Nagy Z., Balogh K., Sidibe, Szabó K. Vezetőedző: Kondás Elemér.
DVTK tartalék: Bukrán - Orosz D., Farkas M., Szűcs K., Orosz M. - Kispál, Tóth B. - Ternován P., Zsolnai, Óvári - Boros. Vezetőedző: Vég Csongor.

Csere: Farkas M. helyett Budaházi a 46., Sidibe helyett Urbin P. az 58., Kispál helyett Ivánka a 60., Zsolnai helyett Mertse a 69., Nagy Z. helyett Kertész T. a 75., Bíró P. helyett Patócs a 81. percben.
Sárga lap: Szabó K. a 60., Szűcs K. a 78. percben.
Gólszerző: Sidibe (1-0) a 11., Bíró P. (2-0) a 33., Bárány D. (3-0) a 35., Urbin P. (4-0) a 89. percben.

Kulcspillanatok

11. perc: jobb oldali beadás után Ibrahima Sidibe lőtte a kapuba a labdát, 1-0

33. perc: Bíró Péter lőtte a kapuba a labdát, 2-0

35. perc: Bárány Donát szerzett gólt egy hosszú indítás után, 3-0

89. perc: Urbin kapott egy labdát a büntetőterületen belül, amit gólra váltott, 4-0

Edzői értékelések

Kondás Elemér: Egy kulturáltan futballozó ellenfelet sikerült olyan arányban legyőznünk. 
Vég Csongor: Nagyon vártuk ezt a mai mérkőzést, mert egész héten azt sulykoltuk a srácokba, hogy ez a bajnoki rengeteg szakmai tapasztalatot tud majd adni a fiatal játékosainknak, hogy mennyire tudnak versenyképes produkciót nyújtani egy olyan DEAC ellen aki simán üti a másodosztály szintjét. A kilencven-perc után azt kell, hogy mondjam, lesz még munkánk bőven. Nagyon komoly tükröt tartott ez a bajnoki azoknak a fiatal játékosoknak, akik a felnőtt kerettel készülnek, és úgy érzik, hogy már érettek arra, hogy szintet lépjenek. Bosszús vagyok, mert nagyon könnyű gólokkal és felelősségvállalás nélküli, bátortalan játékkal  végeztük ki magunkat már az első félidőben. A második játékrészben sokkal többet tudtuk birtokolni a labdát, de sajnos helyzeteket nem tudtunk kidolgozni. Ez tükörsima haza győzelem volt. Gratulálok a DEAC csapatának!