U21 magyar bajnokság - alapszakasz

2019.10.29. kedd, Tüskecsarnok
MAC Budapest - DVTK Jegesmedvék 3:4 (1:1, 2:1, 0:1, 0:0, 0:1)
 
Rusznyák Szilárd: Az első és a második harmadban nagyon langyos, kényelmes játék folyt a pályán mindkét csapat részéről .Kicsit olyan érzés volt, hogy az egyik csapat vár a másikra, hogy elkezdje növelni a tempót és kinyíljon jobban. A harmadik harmadban ez szinte egyszerre történt meg és egy nagyon jó harmadot zárva kiegyenlítettünk és volt még jó pár helyzet is. A kapusunk nagyon jó teljesítménnyel vette ki a részét a sikerből .Úgy érzem, hogy jobban akartuk a győzelmet ellenfelünknél. Nagy győzelmet könyvelhetünk el. Igazi nagybetűs csapatmunka volt!
 
2019.11.03. vasárnap, Miskolci Jégcsarnok
DVTK Jegesmedvék - Debreceni Hoki Klub 2:3 (0:0, 1:0, 1:3)
 

Rusznyák Szilárd: Sajnos sérülések és hiányzások is nehezítették a dolgunkat de összességében jól játszottunk és jól kezeltük a kialakult helyzetet. A csapat dolgozott és küzdött a végéig. A vége előtt másfél perccel döntetlen állásnál kaptunk egy kiállítást, ami megpecsételte a sorsunkat. Sajnálom, mert küzdöttek a fiúk a végéig becsülettel. Sok játékos nagyon jól fejlődik és ezt öröm látni.

Tabella

U18 Erste Bank Juniors League

2019.10.30. szerda, Miskolci Jégcsarnok
DVTK Jegesmedvék - UTE 8:1 (2:0, 6:0, 0:0)
 
Urbán Péter: Azt kaptuk, amire számítottunk. Az ellenfél jòl kezdte a meccset, az első harmadban több nagy helyzetet alakítottak ki, de a kapusunk a helyén volt. A második harmadtòl teljes fordulaton játszottunk, ennek meg is lett az eredménye. A kidolgozott előnynek köszönhetően a harmadik harmadra U16-os kapusunkat is beállíthattuk, aki épp úgy, mint a csapat, nagyon jò benyomásttett tett rám.
 
2019.11.2. szombat, Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok
Hydro Fehérvár AV19 - DVTK Jegesmedvék 2:3 (1:2, 0:1, 1:0)
 
Urbán Péter: Három pozitívumot tudnék megfogalmazni: Első maga az eredmény, a második Praták Dávid teljesítménye, harmadik pedig, hogy a második harmad mélységéből fel tudtunk állni és tartásunk lett a meccs végéig. Nagy fegyvertény, hogy a nem túl acélos játékunkkal nyerni tudtunk és a tabella élére állhattunk. Gratulálok a fiúknak!
 
Tabella
 

U16A magyar bajnokság - alapszakasz

2019.11.03. vasárnap, Debreceni Jégcsarnok
Debreceni Hoki Klub - DVTK Jegesmedvék 2:5 (0:1, 0:2, 2:2)
 
Verba Gábor: A csapat vasárnap az utolsó alapszakasz mérkőzését játszotta a Debrecen csapatával. Végig mi irányítottuk a mérkőzést, sok helyzetet alakítottunk ki az ellenfél kapuja előtt. Ezzel a győzelemmel az alapszakaszt a második helyen fejeztük be és két ponttal kezdhetjük a középszakaszt a legjobb hat között.
 
Tabella
 

U16B magyar bajnokság - alapszakasz

Tabella

U14B magyar bajnokság - alapszakasz

Tabella

U25 női magyar bajnokság - alapszakasz

2019.11.3. vasárnap, Miskolci Jégcsarnok
MAC Budapest Marilyn A - DVTK Jegesmedvék 9:1 (1:0, 4:1, 4:0)
 
Velty Roland: Vasárnap délután a bajnokság egyik legerősebb csapatához látogattuk. Hiányos létszámunk miatt a mérkőzés elég össze-visszára sikerült. Jól játszotunk a mérkőzés feléig, ám ekkor megpróbáltunk mindenképpen gólt, gólokat szerezni, ami visszafelé sült el. Szétesett a koncentráció, amit az ellenfél kihasznált, ezt tisztán mutatja a kapott gólok száma. Mentálisan rengeteget kell fejlődünk, ebben az erős bajnokságban. Folytatás hazai pályán a KSI ellen november 17-én.
 
Tabella