Az egy páros mérkőzésen a Doros-Krebs duónk az első szett szoros elvesztése után biztosan gyűrte le 3:1 arányban a Kardos- Fodor párost, míg Bariék ellenfél nélkül alakították 2:0-ás vezetésre a mérkőzést.

Bari Csaba különösebb erőfeszítés nélkül nyert 3:0-ra Kancsár Attila dr. ellen, míg Dorosnak nem került ellenfél. Krebs Levi 3:1-re diadalmaskodott Kardos István felett és Imre Leila ugyancsak ilyen arányban győzött Fodor ellen (akinek, mint utóbb kiderült ez volt a mai napon az egyetlen veresége!). Remek kezdés 6:0 javunkra

A második körben is folytatódott a jó széria, Bari, Doros és Imre Leila is 3.0-ra nyert, csak Krebs Levente vesztett szoros mérkőzésen Fodor ellen és a 3 pontot már el is könyvelhettük. (9:1 nekünk!)

A záró harmadban Doros sem tudta legyőzni a jól küzdő Fodort (3:1 arányú vereség 11:13, 12:10, 10:12, 12:14 minimális arányban), de a másik három játékosunk 3:0-ás sikerei magabiztos 12:2-es győzelmet eredményeztek.

Asztalitenisz NB I. Keleti csoport 5. forduló

DVTK - Flóratom Szeged AC II. 12:2 

Győztek: Bari Csaba (3), Imre Leila (3), Doros Szilárd (2), Krebs Levente (2) és a Bari- Imre valamint  Doros- Krebs párosok ill. Fodor (2)

A második csapatunk az NB II.-es mérkőzésen a jó erőkből álló Apagy gárdáját fogadta. Doros nélkül (aki most az NB I.-es mérkőzésen Kővárit helyettesítette) csak a tisztes helytállásban bizakodhattunk. Ez annyiban sikerült, hogy kis szerencsével a döntetlen is elérhető lett volna, de így maradt a 11:7 arányú vereség.

Asztalitenisz NB II. Észak-keleti csoport 5. forduló

DVTK II. - Apagy 7:11

Győztek: Boros (3), Rózsahegyi (2), Fekete (1), Gadóczi (1)

András Miklós: Küzdelmes, jó mérkőzést terveztünk a szegediekkel, de a három fővel érkező ellenfél miatt egyértelmű volt a mérkőzés kimenetele. A két kölcsönben itt játszó játékos - Imre Leila női válogatott és Krebs Levente serdülő kerettag - nagy erősítés a Bari-Kővári-Doros hazai gárdánknak, így bizakodhatunk a táblázaton a további előbbre lépésnek!