Remekül kezdtünk, hiszen mindkét párosunk győzelemmel zárt. Bár a Kővári-Krebs duó 3:2-es sikere szoros eredményt feltételez, de a döntő szett 11:3-as aránya magabiztos sikert jelez.  (2:0 javunkra)

Az első kör szenzációsan alakult. Bari Csaba Nagy Balázst, Kővári Nagy Ádámot verte 3:0-ra, a fiatalok összecsapásán Krebs Levente szoros meccsen (3:2) Bedő Norbert ellen növelte előnyünket. A nap legnagyobb meccsén (és egyben a legnagyobb bravúrt bemutatva) Doros Szilárd legyőzte az esélyesebb Pálosi Balázst, az egriek játékos-edzőjét. (6:0)
A második etapban Bari és Kővári győzelme után már 8:0-át mutatott az eredményjelző, ami a csapatunk őszi első 3 pontját eredményezte. Ezután tudtak csak a vendégek szépíteni Pálosi Kebs elleni és Nagy Balázs Doros elleni sikerével.  (8:2 a DVTK javára)

A harmadik körben Bari Csaba biztosította a veretlensége megőrzését Bedő ellen, míg Kővári elszenvedte egyetlen vereségét Pálosival szemben döntő szettes mérkőzésen. Krebs Levi nem bírt Nagy Balázzsal   és Doros kénytelen volt az utolsó meccsét feladni  a későbe nyúlt esti összecsapáson ami már nem befolyásolta a 3 pont sorsát.  (9:5 ide)Férfi NB I. Keleti-csoport

DVTK I - Egri VSI I 9:5

Győzött
Bari Csaba (3)
Kővári Balázs (2)
Doros Szilárd (1)
Krebs Levente (1)
Kővári-Krebs páros 
Bari-Doros páros

Értékelés

András Miklós szakosztályvezető: - Nagyon jó mérkőzések voltak. Gratulálok a fiúknak! Az elején minden összejött, simább is lehetett volna, de a végén sajnos a bérelt teremben lejárt az időnk, így fel kellett adni pár mérkőzést....
Nagyon kell egy saját terem a miskolci asztalitenisznek!