NB III. Keleti-csoport 9. forduló

FC Hatvan - DVTK tartalék 1-1 (0-1)

Hatvan, Népkert Sporttelep, 150 néző. Játékvezető: Erdélyi Bence (Dobos Dávid, Zsákai Milán).
Hatvan: Uj - Bárkányi, Czibolya, Mundi, Karácsony, Gál M., Dolhai, Purzsa, Katona R., Kitl K., Labát. Vezetőedző: Török László.
DVTK tartalék: Bukrán - Ternován P., Ivánka, Orosz M., Orosz D. - Zsolnai, Tóth Ba., Zsiga, Tóth Bo. - Boros, Óvári. Vezetőedző: Vég Csongor.

Csere: Purzsa helyett Bogdán a 46., Dolhai helyet Sárközi a 65., Zsiga helyett Budaházi a 79., Katona R. helyett Fellner a 84., Tóth Bo. helyett Mertse a 89., Óvári helyett Gazdag a 90+3. percben.
Sárga lap: Tóth Ba. az 57., Ternován P. a 64., Ivánka a 71., Bogdán a 90., Sárközi a 90+1. percben.
Piros lap: Zsolnai a 71. percben.
Gólszerző: Tóth Ba. (0-1) a 45., Katona R. (1-1) a 78. percben.

Kulcspillanatok

45. perc: Zsiga indította Tóth Barnabást a félpályáról, aki rávezette a labdát a kapujára, majd a hálóba lőtt, 0-1

78. perc: Egy büntetőterületen  belüli kavarodás után Katona Roland lőtte a labdát a kapuba, 1-1

Edzői nyilatkozatok

Török László: Nagyon érdekes két félidőt láthattunk, és mi is két érdekes félidőt produkáltunk. Azt kell mondanom, ha az első félidőben a DVTK vezet három góllal, egy szavunk sem lehetett volna. A második játékrészben jobban játszottunk, és ott már nekünk voltak lehetőségeink a gólszerzésre.
Vég Csongor: - Az első félidei mezőnyfölényünk csak a játékrész utolsó perceiben érett góllá, pedig megvoltak a lehetőségeink, hogy nyugodtabb előnnyel menjünk a szünetre. Nem éreztük meg azt, hogy egy ilyen alsóházi rangadón nem elég csak egy gól a sikerhez. A második félidőt kezdete méltatlan volt az első negyvenöt percben látottakhoz, olyanok voltunk, mint amikor egy finom ételt hagysz kihűlni, aztán próbálod újramelegíteni, megenni, de már nem olyan finom mint előtte volt. Na, ezek voltunk mi. A kiállításig élvezhetetlen volt a produkciónk, azonban a piros lap után teljesen más meccs kezdődött. Előjött az a hozzáállás ami hiányzott a második félidő első huszonöt percében. Összességében reális az egy pont. Végezetül egy pozitív gondolat: örülünk az első idegenben szerzett pontunknak.