Ahogy Egri István, a DVTK Jegesmedvék Elnöke a januári sajtótájékoztatón már megemlítette, hamarosan új jégcsarnok épül Kazincbarcikán. A beruházás a Kazincbarcikai Ördögök Sport Egyesület, a Magyar Jégkorong Szövetség, a Delfin Vízisport Klub, a Magyar Vízilabda Szövetség, a Wanhua-BorsodChem Zrt. illetve Kazincbarcika Város Önkormányzata együttműködésében valósul meg. 

Az alapkövet Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, Szitka Péter polgármester, Varga Béla a Wanhua Borsodchem Zrt. képviselője, Biros Péter háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, a Magyar Vízilabda Szövetség elnökségi tagja, valamint Sipos Levente, a Magyar Jégkorong Szövetség főtitkára helyezte el. Az együttműködők képviselői közösen eresztették le az urnát, amiben az Kazincbarcikai Ördögök SE és a Delfin Vízisport Klub ajándékai mellett közös fotók is őrzik majd az utókornak a esemény emlékeit.


Az urna behelyezése után Egri István a DVTK Jegesmedvék elnöke és a Magyar Jégkorong Szövetség gazdasági bizottságának tagja, Szatmári Gergő, a Kazincbarcikai Ördögök alelnöke, dr. Ronyecz Róbert, a Kazincbarcikai Delfin Vízisport Klub elnöke és Klimon István, a Kazincbarcikai Ördögök Jégkorong SE elnöke helyezték el az alapkő fedlapját. 

Az esemény zárásaként Sipos Levente a Magyar Jégkorong Szövetség főtitkára, a DVTK Jegesmedvék két saját nevelésű válogatott játékosának Gőz Balázsnak és Miskolczi Márk közreműködésével több, mint másfél millió forint értékű kezdőfelszerelést adott át a Kazincbarcikai Ördögök Jégkorong SE részére.